MARIJANSKI ZAVJET ZA DOMOVINU

Danas ujutro iz srca Podravine i Marijina svetišta u Molvama, krenulo je hodočašće “Marijanski zavjet za Domovinu.

Dionica današnje hodnje je:

Molve – Delovi – Koprivnički bregi – Koprivnica – Reka, a sutra u utorak hodnja se nastavlja iz Reke u pravcu Ludbrega gdje je konačno odredište.

Hod je započeo sv. misom u 7, 00 sati u crkvi Uznesenja BDM u Molvama, koju je služio molvarski župnik fra Zdravko Tuba, a potom su hodočasnici krenuti prema župi Reka.

Predviđeni vremenski plan hodočašća: Molve u 7 sati, Delovi kod kapelice u 9.30 sati, Miklinovec kod križa u 12 sati, Starigrad Koprivnica u 14 sati i dolazak do župne crkve Reka u 15 sati.

U utorak, 25. lipnja 2019. u 7 sati hodočasnici će nastaviti hod od crkve u župi Reka do svetišta Krvi Kristove u Ludbregu.

Na navedenom hodočašću okupilo se oko 50-ak sudionika iz Molva i bliže okolice, među kojima su bili i hrvatski branitelji, članovi UHDDR Molve, te članovi njihovih obitelji.

Posebno raduje činjenica da u ovom hodočašću sudjeluje zamjetan broj djece i mladih.

 

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Zvonko Zubak nudi Hrvatskoj 12 Miragea 2000 za samo 76 milijuna dolara

Zvonko Zubak nudi Hrvatskoj brzu nabavu 12 zrakoplova Mirage 2000 C po ukupnoj cijeni od 75,9 milijuna dolara, piše u...

Close