Published On: Pet, stu 16th, 2018

MARIO MAKS SLAVIČEK: MOJE SATIRI(ZI)ČNO DOMOLJUBNO ZANOVJETANJE…

Mnogi se pitaju gdje su bili 1991 današnji političari i vlastodršci.Kad bolje promislim kako se ponašaju i što rade ne bismo od njih onomad imali puno koristi da su bili u obrani Domovine.
Kad im, pogledamo modus operandi,karakterne crte,poteze i sposobnosti dolazim do zaključka kako bi Bandić recimo, odmah na prvu odradio suradnju i bratimljenje sa vascelim agresorskim komandnim kadrom i to u svom pozadinskom “štabu”.
 Plenković bi razvidno je stalno bio na poštedi,u stacionaru i na,medikamentima zbog anemičnosti,iako bi da je bio na prvoj crti bojišnice, znao kako je itekako bila bogata ne samo željezom,nego i olovom i i mesingom.Taj bi samo smetao i pokušavao nekako preko veze iz poljske bolnice bito prebačen kod međunarodnih promatrača kojima bi vjerno služio kuhajući im kavu svojom euroservilnošću i trpio štipkanje za dupe jerbo mu se to možda sviđa.
A kad se sjetim kako je  spretan ex primus ministerias  Milanović dok je “forsirao”  silazak sa transportera  odmah mi padne moral i borbena sprema,jerbo bih za njega moralo dati dva dodatna vojnika da ga paze od ozljeda i pomognu mu svladavati teren, Bože sačuvaj koliki bi izginuli pomažući takvima poput njega preživit na prvoj crti bojošnice samo jedan dan.
E sad si još zamislite možebitnog kolonela oliti pukovnika Sanadera u nekoj verziji prve crte, majketimile pa nitko ne bi moga napravit smjenu straže,odredit vrijeme početka napada ili topničke pripreme jer bi im Ivo pomažnjavo sve satove,ure i vekerice.
A Bože očuvaj što je bila uspješna borbena sprema i aktivnost postrojbe  u kojoj bi ili nakratko i jest možebitno sudjelovao na neko vrijeme i na nekom mutnom i nejasnom  od Bog te pita koga osmišljenom  ustrojbenom mjestu sadašnji  šef HSS Beljak. Kud ima fetiš na radiokazetofone k’o Sanader na satove ili pak onaj Vidošević na trofeje, ostala bi prva crta  bez motorola i sredstava veze a kad bi još skonto kolila je u to doba bila cijena digotalnim ayesu ili kenwoodicama završio bi centar veze tili čas na buvljaku dok si rek’o keks. Baš kao što su iza naših leđa nestajale firme,tvrtke,banke od njihovih mentora.
A ako toj plejadi onih koji nisu bili na prvoj crti a držim kako je bolje za nas koji jesmo  što nisu bili i pridodali onog velikog lovca u mutnom na krupnu divljač Nadana Vidoševića onda bi Hrvatska osim što bi izgubila rat ostala i bez fonda divljači pobio sve što mi dođe na put. S time da bi ga možda zbog genocida nad divljači koknuo general Dečak osobno jerbo s čim bu se on ka general bavio kad jednom prođe rat ako mu Nadan pobije svu divlju živinčad po ‘rvackoj.
Ima takih koji bolje da nisu bili s nama onomad 90-tih, jerbo da jeau šta bi oni tek onda maznuli i dali si za pravo tražiti ili bit? I to što nisu bili su višestruko materijalizirali baš poput mnogih koji su nešto kratko i sitno bili, pišanje il dva kakk to kažu prekalkeni ratnici al su to debelo kasnije pozocijama,firmama,političkim odlukama,stanovima u metropli naplatili i još k tomu su nam u vlast doveli ne samo te koji nisu bili 90 tih gdje su po savjesti ali i ustavu trebali biti,nego su uz njih iznad nas u vlast dojučerašnje agresore uvrstili…Jel tako Vi koji ste bili u domovinskom obrambemom ratu hrvatski vojnici,dočasnici i časnici a sad ste pobjeguljama,dezerterima i ratnim profiterima u strankama sluge i poslušnici,Vas pitam…
I što reć’ na kraju ne ponovilo se ili ponovilo se daj bože pa da krenemo ispočetka osloboditi Hrvatsku lustracijom te uštedjeti cijenu metka, “lišavajući” drugove iz Komiteta,njihove nasljednike,štovatelje i slkedbenike pozicija i imetka.
Kad već na njihovu sreću nismo poput njih pa sve tadašnje,buduće a sadašnje probleme  riješimo kako su to oni činili po kratkom postupku lišavajući one koji su rat izgubili ne samo pozicika,ljudskih i građanskih prava,imovine nego i života. Možda bismo u tom slučaju znali tko su ratni pobjednici,oni koji su po  savjesti i ustavu  bili gdje su morali i
trebali biti ili oni koji su dezertirali,eskivirali sebe i svoje pozocionirali,ratom profitirali…Valja nam pamtiti i djecu na te i takve upozoravati kako sa njima tikve ne treba saditi već ih od sebe  odstraniti. Ostati uz i sa onima koji su BOGU VJERNI i ZA DOMovinu SPREMNI, kojima ne smeta ni prvo bijelo, ni prvo crveno polje što krasi grba Domovine tvoje.
U ime
Hrvatskog Vojničkog Reda
ČUVARI DOMOVINE
Mario Maks Slaviček
Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Meri Pavin Meri Pavin napisao:

    Gospodine Mario Maks Slaviček osnujte stranku da ih za vike vikova potaracamo.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
General Sačić opleo po Grmoji

General Željko Sačić revoltiran događanjima u Saboru, nije mogao suspregnuti svoj revolt oko, kako kaže “drame u dva saborska čina”...

Close