Published On: Čet, svi. 24th, 2018

Mario Maks Slaviček: OTVORENO PISMO DRUGARICI MRAK TARITAŠ

DRUGACE I DRUGOVI, LAŽLJIVICE I LAŽOVI, LOPOVICE I LOPOVI…

Jednom riječju drugarice Mrak Taritaš….

Neka Vam rekne nešto jedan koji nije od Vas, Vaših uvjerenja, politika i boja. U duhu demokracije u koju se kunete k`o nekad u Tita. U ime demokracij,slobode govora i izražavanja i Hrvatskog ustava koje silujete, obezvrijeđujete i zlorabite iako za njih niste podnijeli nikakve osobne žrtve.

Drugarice Taritaš Mrak otišla si visoko u zrak, a tko leti toliko visoko past će kad će jako duboko Zvizda Vam materina Orjunaška jugonostalgičarska lopovska svima crvenim,žutim, zelenim,narančastim a ponajprije plavim vragovima.

Usred dana eto Mrak dok Taritaška uzme zraka da ogadi što mi sveto.Pa se se pitam što je luđe, jeli “priviliegija” ono zasluženo krvlju moje ili njeno što prigrabi tuđe?

Drugarice Mrak Taritaš od zahodske četke a jeste Vi prgava i zavidna osoba. A ne spominjete partizansko-partijska kastu drugarice Mrak od zahodske četke? Ona nije povlaštena već dugih 70 godina? Po čemu sam ja to kao branitelj i HRVI povlašten ili povlašteniji od Vas, molim Vas pojasnite mi argumentima te moje kako rekoste povlastice….Pa Bog Vas opametio drugar`ce Mrak od zahodske kefe veće benificije imate Vi i oni protiv kojih sam se borio od mene, veće benificije i prednosti imaju djeca srbijanske manjine od moje djece…

Nemam Vam ja nikakve privilegije koje biste Vi i Vama slični željeli imati, vjerujte mi…Ono što smo mi “dobili” od Vas i države koju smo Vam dali na upravljenje je veliko ništa. Dobili smo od Vas i Vama sličnih stres,bolesti gubitak digniteta, gubitak obitelji koju ste nam rastjerali širom svijeta, dobili smo ovrhe,blokade, smanjenje i oduzimanje 20 % mirovine. Gelere i tjelesne ranesmo dobili a sa njima se još i možemo nositi, ali duhovne i emotivne rane koje nam Vi i Vama slični sa kojima koalirate nanosite sve teže nosimo.

Nemamo mi ništa pa čak ni grobnog mjesta kako Bog zapovijeda zahvaljujući Vama i Vama sličnima, nemamo Vam mi tajne račune, imamo račune za platiti i račune koje su nam Vaši mentori blokirali u najvećem broju slučajeva. Mi hrvatski branitelji ne tražimo, niti smo tražili ništa što nam Vi i Vama slični niste obećali i zakonom zajamčili, i to samo zato da Vam lopovske i privilegirane glave ne pootkidamo kad smo shvatili da ste nas prodali i izdali a državu opljačkali svi Vi SDPHDZHNS i drugi paraziti na državnom proračunu, svi Vi ništ koristi, koji za državu i narod niste učinili ama baš nikakvu žrtvu a od nje ste uzeli i otimate sve što Vam na pamet padne, i sve to činiti po zakonu i pravilima koje sami donosite.

Zakonima i pravilima koji samo za Vas vrijede. Izdali ste, prodali i opljačkali moju zemlju bando lopovska u političke kaste raspoređena. Budite sretni drugarice Mrak od zakodske četke, što smo tolerantni pizduni koji se dadu manipulirati i prevariti, pa smo Vam u dobroj vjeri i demokratskim načelima šutjeli i trpjeli Vaše nebuloze, tupave političke izjave, političke kohabitacije, vjerujući naivno kako ste pametni,politički iskusni i dosljedni nauka utemeljitelja Vaših stranaka u kojima ste se ugnijezdili i uhljebili i kroz koje iscrpljujete i uništavate sve ono za što smo mi krvarili. dosta nam je vjerujte mi politikanata,floskula, demokracije, konvencija, šupljih fraza i silovanja demokracije koju smo izborili i koja Vam vidim u na čelu smeta, Vama je bio draži jednopartijski režim koji su Vam Vaši njegovali i u kojima ste bili apsulutni vladari.

Kazat ću Vam drugarce Mrak-Taritaš, mi smo se već jednom borili protiv mraka i partijske kaste i pobijedili, nemojte da se moramo opet ustajati i započinjati borbu, neće biti dobro za Vas, jednom smo nasjeli na priču o pomirbi, oprostu i aboliranju. Nećemo nasjesti drugi puta. Da ne duljim dalje vrlo skoro će Vam u glavi zvoniti samo jedna naša izjava, nas koje prozivate i nazivate povlaštenom kastom a ona glasi ” Poštovani SDPHDZHNS i drugi drugarice i drugovi, svih Vas koji ste izdali,prevarili, iskoristili,opljačkali i rastjerali hrvatski narod bit će Vas puni zatvorski krugovi” Vrijeme vaših trulih,štetnih i neprirodnih koalicija i stranaka prolazi, vrijeme onih koji su BOGU VJERNI-ZA DOMovinu SPREMNI dolazi….Mijenjajte se, vratite oteto, poštujte našu žrtvu kako biste se pred Bogom i narodom spasili….

U ime
Hrvatskog Vojničkog Reda
ČUVARI DOMOVINE
Mario Maks Slaviček

Displaying 2 komentara
Have Your Say
  1. YELKA TALAICH napisao:

    NADAM SE DA VAS NAROD IZNENADI . DOSTA JE ! SRAMIH BILO STO OD NAJLJEPSE ZEMLJE BOGOM DANE RADE. NARODE U SABOR I TRAZI SVOJE PRAVO, BIRAJ CESTITE LJUDE !

  2. Ivan Dragovoljac napisao:

    MRTVA SLOVA NA PAPIRU!!!!!!SAMO SE ŽESTOKOM BORBOM MOŽE NEŠTO PROMINITI. A TO U HRVATA MOŽEŠ DOČEKATI MALO MORGEN!!!!!!!!!!!1

Leave a comment

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
OBILJEŽAVANJE DANA BRANITELJA GRADA ZAGREBA 2018.

Petak, 25.05.2018. – 17.00 sati – 23. međunarodni memorijalni nogometni turnir „Darko Mateša“, povodom Dana branitelja Grada Zagreba. (trajanje turnira...

Close