MEMORIJALNI CARP CUP “KOLAR – JURIŠA 2018”

Udruga hrvatskih branitelja RH uz potporu Ministarstva hrvatskih branitelja, te pomoć ZŠRK „Đurđevac“ organiziraju Šaranski kup hrvatskih branitelja i invalida Domovinskog rata na jezeru „Drnić“ u trajanju od 28. 09. do 30. 09. 2018.
Carp cup posvećen je dvojici poginulih hrvatskih branitelja Ivici Kolar i Peri Juriša. To su prve žrtve s područja tzv. Đurđevačke Podravine, a bili su pripadnici II GBR . Poginuli su u četničkoj zasjedi u mjesto Ljubovo, dana 06. 07. 1991. godine. U sjećanje na njihovu žrtvu, UHB RH organizira ovaj cup  sjećanja, druženje i na kraju BISTRO! Prijave zaključno do 10. 09. 2018.
Maksimalni broj ekipa je 8 + 1 (ovisno o visini vodostaja) te dvije ekipe pričuve. Prednost imaju ekipe po datumu prijave. Lovi se po pravilima i propozicijama Šaranska voda Drnić – C&R (https://www.facebook.com/DrnicPodravina/). Članarina za cup je 150,00 kuna, a za učesnike je osigurano jelo, piće, pokloni i nagrade.

Za sve ostale informacije i prijave obratiti se Draženu Šemovčan na broj 095 214 00 01.

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
ELAFITSKO HODOČAŠĆE 2018. ‘Ukazivanjem na komunistička zlodjela može se konačno dovršiti Drugi svjetski rat ‘

Ogroman napor uložili su članovi Udruge Hrvatski domobran Dubrovnik za organizaciju Elafitskog hodočašća, kako bi što dostojanstvenije obilježili Europski dan...

Close