Memorijalni mimohod na Malačku

U organizaciji udruge ‘Lučonoše Domovinkog rata’ u Kaštel Lukšiću održan je mimohod „Domovini odani, nikom prodani“ , na kojemu su uz brojne braniteljske udruge iz cijele Hrvatske, sudjelovale i članice naše udruge.

Svečana povorka u kojoj je bilo više od 200 sudionika krenula je ispred spomenika dr. Franji Tuđmanu u Kaštel Lukšiću, a završila je kod spomen obilježja poginulim braniteljima na Malačkoj.

Ovim mimohodom, koji se organizira već deset godina za redom, čuvamo sjećanje na sve naše pokojne koji su svoj život dali za slobodu i neovisnost naše Domovine.

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
‘Stres test’ hrvatskih portala

Kao ‘samouki’ analitičar koji se bavi svim i svačim, a najviše makroekonomijom, 28.02.2018., radi same analitike osjetio sam potrebu „testirati“...

Close