Published On: Pon, pro. 17th, 2018

MHB: Reagiranje

Apeliramo na građane da se s posebnim pijetetom odnose prema svim spomenicima podignutima poginulim hrvatskim braniteljima.

Ministarstvo hrvatskih branitelja oštro osuđuje vandalski čin nad spomen-obilježjem podignutim poginulim hrvatskim braniteljima, pripadnicima specijalne postrojbe „Kobac“ 156. Brigade HV, u mjestu Slivnica, općina Ravno, u dubrovačkom zaleđu.

Dignitet i žrtva poginulih hrvatskih branitelja koji su najzaslužniji za obranu domovine ne smiju biti ni na koji način oskvrnuti i svaka vrsta devastacije spomenika podignutih njima u čast zaslužuje oštru osudu svih građana.

Ministarstvo branitelja nada se i vjeruje da će nadležne institucije uspjeti pronaći i adekvatno sankcionirati počinitelje ovog čina vandalizma. Apeliramo na građane da se s posebnim pijetetom odnose prema svim spomenicima podignutima poginulim hrvatskim braniteljima.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Jandroković nakon sjednice VNS-a: ‘Nužna dobra suradnja premijera i predsjednice’

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u izjavi novinarima nije htio potvrditi je li se na sjednici Vijeća za nacionalu sigurnost (VNS)...

Close