Published On: Sri, stu. 7th, 2018

Migranti i granice pune „rupa“

Uzaludno nas ministar Davor Božinović uvjerava kako je migrantska situacija pod kontrolom. Policija uglavnom šuti i rade svoj posao. Sudeći prema dojavama s terena migranti se diljem Like sada broje u tisućama, ali meritorni uredno šute. Učestali su nam pozivi čitatelja koji su vidjeli veće ili manje skupine migranata. Budući da je to teško vjerovati (upravo zbog netočnih tvrdnji odgovornih) takve razgovore najlakše zaključimo riječima: pošaljite nam fotografiju!!!

Maloprije je jedan čitatelj iz Perušića dostavio fotografiju skupine migranata koji su vjerojatno zalutali jer ih je susreo u šumi iznad sela Kosa. Autor fotografije tvrdi kako su slični susreti svakodnevni, čak se vidi i po nekoliko skupina na dan. Slične informacije dolaze nam gotovo iz cijele Like pa se strah uvukao među naće stanovnike, posebice one koji žive na osami.

Još malo i stiže nam hladonaća i snijeg. Pitanje je tko će onda zadržati te nesretnike da ne nasrnu na nekoga tražeći sklonište. Sudeći samo po današnjim informacijama s terena izgleda da nam je državna granica puna „rupa!“ Suprotno od netočnih podataka kojima nas policija zasipa.

 

 

Autor: Lika Online

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.hr

Dnevno.hr

Read previous post:
General Sačić poručio Jandrokoviću:’Priznajem, ja sam jedan od tih koji vam unose nemir, nesanicu, brigu’

Nakon što je danas u Dubrovniku predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković govorio o Marakeškom sporazumu, te ustvrdio da taj dokument...

Close