Ministarstvo branitelja dobit će 19,5 milijuna kuna više iz proračuna

Ministar branitelja Tomo Medved izjavio je u petak da će njegovo ministarstvo u idućoj godini dobiti 19,5 milijuna kuna više sredstava iz državnog proračuna, što će najviše utrošiti na izgradnju četiriju veteranskih centara.

Uoči sjednice Vlade na čijem je dnevnom redu prijedlog državnog proračuna za 2019. godinu Medved je novinarima kazao kako će njegovo ministarstvo dobiti 19,5 milijuna kuna više.

Sve je u skladu s našim projekcijama, rekao je Medved dodavši kako se rast proračuna u odnosu na ovu godinu u najvećoj mjeri odnosi na izgradnju četiriju veteranskih centara u Hrvatskoj.

Na novinarsko pitanje što misli o isprici zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića braniteljima zbog susreta s Draganom Markovićem Palmom, Medved je rekao kako nije vidio tekst isprike te ga nije želio komentirati.

 

Displaying 21 komentar
Have Your Say
 1. Dragica Žonta Dragica Žonta napisao:

  Neki su dobili i dobivaju bespovratnih a neki čekaju KREDIT već 20 godina i uvijek je 3000 branitelja ispred/ novih

 2. Perica Vuković Perica Vuković napisao:

  ne pričajte gluposti ,kad treba napraviti kuće 100% onda ogovarate ,sad kad se treba raditi 20 kuća onda kuda ide lova ide u kuće

 3. od kud odjednom toliki novac?? za šutnju ili ??nećemo migrante nikakve žicu na granicu

 4. Petar Kovacevic Petar Kovacevic napisao:

  Za glasačku mašineriju!!!

 5. Nadislav Culina Nadislav Culina napisao:

  Samo se brinete koliko će te dobiti iz proracunat a sto Nikola Kajkic dobiva u Beogradu batine i psuju mu ustasku mater,zasto suti hrvatska diplomacija. Ugoscavate arkanove četnike Palmu ,Vučica vjerovatnoje i Šeselj na listi za prijem predsjednik vlade i predsjednica duzni su po ustavu stiti dignitet i zivot Nikole Kajkica ,a ne ne se naguziti Flirence Hartman i Natasi Kandic kad im se prohtije da bi ali materijala ta haski sud i optuzivali Hrvate.Srbija je bila agresor u ratu pocinila genocid u Vukovaru Srebrenici,Skabrnji ,Bijeljini i inim gradovima i selima i mora snositi posljedice ratne stete i odgovornosti za sve pocinjeno.

 6. Edita Krišto Edita Krišto napisao:

  Pa i mirovine iz NOB-a se isplaćuju iz fonda ministarstva… zato treba povećanje, par se nob-ovaca poženilo, pa nek ima za djecu i supruge, jer su dovoljno stari, da se može desiti, da jedna nob mirovina multiplicira na njih par… tri do četiri u istom iznosu svakome… zato je to povećanje, ne za branitelje, nego za nob-ovce….

 7. Mozda je to za lazne branitelje

 8. HVO treba rjesiti pa onda dolaze branitelji HV

 9. Zoran Demo Zoran Demo napisao:

  a tko ce to dobiti ?????????

 10. Sven Kalifer Sven Kalifer napisao:

  Hoce li se ti novci utrositi na pogrebe branitelja? Ministre, Braniteljima treba ZIVOT ne novci, cuvaj ih od jada, bijede, omalovazavanja, i suicida! Branitelji su tvoja briga, njih ne zanimaju tvoje obveze podizanja ruku za “velikog vodju”, udbaskog sina, koji je dosao “zavaditi pa vladati”! Ministre Tomo, trebamo te!!

 11. Žarko Malčić Žarko Malčić napisao:

  Garancije Uljaniku koje odmah dolaze na naplatu preko milijardu kuna.Uprava i radnici su bili uvijek i još su uz IDS i protiv vlade a branitelji koji su stvorili ovu državu 19,5 milona!?Fuj

 12. Stjepan Vuk Stjepan Vuk napisao:

  Medo se uvalio u topao brlog..

 13. Stjepan Vuk Stjepan Vuk napisao:

  Dobit ću kurac ko i do sada….

 14. Ivica Nestic Ivica Nestic napisao:

  Biće trinajstih plača za uhljebe

 15. Bozidar Bogdan Bozidar Bogdan napisao:

  A koliko ima branitelj da nema šta jesti , Bože moj Bože moj sramote.

 16. Bio si dobar vojnik čujem od tvojih suboraca ali si se preobrazio i pokvario dada si najveći lažov i manipulator.

 17. Sve je to ljepo kuda ide taj novac ja sam branitelj a nikad od ministarstva nisam dobila ni lipu pa na koga se to trosi

 18. Nada Primorac Nada Primorac napisao:

  Kupovanje mira i šutnje..?!

 19. Sladjan Boras Sladjan Boras napisao:

  koga će sad kupovat ili im triba za božićnice

 20. Marijana Krizan Marijana Krizan napisao:

  I to ce podijeliti oni koji su se vec dobrano okoristili na muci i problemima heroja. Instalirani i podobni . Uhljebi na tudoj krvi i muci. Sramotni odnos prema onima cija bi briga trebali biti.

 21. Nek dobiju i onu ogromnu lovu od ” besplatnih udžbenika” koje sam se nakon 1,5 mjeseca natezanja – odrekao

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.hr

Dnevno.hr

Read previous post:
POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – JOSO RADNIĆ

Uredništvo PDN-a i Braniteljskog radija izražava najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i suborcima. S nama je zauvijek!     Tišina

Close