MJESTA ZAPALJENE GUME Piromani su uz požare ostavili i dva transparenta: ‘Ako ne odeš sad gorjet će cijeli grad!’

Tko je piroman odnosno više njih koji su noćas u tri navrata po Novom Zagrebu palili automobilske gume i pritom ostavili dva prijeteća transparenta od kojih je jedan direktno usmjeren na Mamiće, intenzivno istražuje zagrebačka policija.

U svega 13 minuta u Zapruđu, Travnom i Dugavama zbog požara su intervenirali vatrogasci.

Prvo je buknulo 4 minute nakon ponoći u Adamićevoj ulici u Zapruđu, pet minuta potom i u Islandskoj u Sopotu, a zadnja dojava je stigla 18 minuta nakon ponoći da gore gume ii u Travnom točnije u Vatikanskoj ulici.

Osim požara, zabrinjavaju i ispisane prijetnje na jednom transparentu “Ako ne odjebeš sad, gorit će cijeli grad”, dok je drugi transparent bio “pristojniji” uz precizniju poruku “Ako ne odeš sad gorjet će cijeli grad” a u krugu su ispisana i potom prekrižena slova ZM.

Da li se prekriženi inicijali odnose na odbjeglog Zdravka Mamića ili na njegova brata Zorana koji se nedavno vratio u Dinamo, ostaje nepoznanica.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Eksplozija zatresla Vinkovce oko ponoći: Pucala su stakla

Ispred stambene zgrade u Strossmayerovoj ulici 12 u Vinkovcima došlo je do eksplozije. Eksplodiralo je oko ponoći ispred jedne stambene...

Close