Mladen Pavković: Sramota. Svakom zločincu u prosjeku dvije godine zatvora!

Za teški, stravični ratni zločin u Lovasu 1991., srpski ratni zločinci ponovno su u Beogradu, nepravomoćno, proglašeni krivim, jer su natjerali seosko stanovništvo (nevine ljude) hrvatske nacionalnosti u minsko polje, zbog čega je, kako su rekli, (da ti pamet stane) poginuo „neutvrđeni broj civila“.

Odjel za ratne zločine Višeg suda u Beogradu osudio je tek osam srpskih zločinaca i to na kazne, kao za „prometne“ nesreće! Najviše je dobio notorni četnik, nekakvi Milan Devčić – osam godina, a ostali od sedam do četiri godine!

Sada, s nestrpljenjem, očekujemo reakciju Milorada Pupovca i Vojislava Stanimirovića, ali i onih iz „Novosti“ i iz „Documente“. Sigurno će se javno pobuniti protiv ove jadne presude i izreći svoje nezadovoljstvo. Vidjet ćete!

Pa, na istom sudu već je „davno“ (2011.) hrvatski branitelj, dragovoljac Domovinskoga rata, Veljko Marić,  bez dokaza, (pogledajte moju knjigu „Veljko Marić-Nisam kriv“, 2014.) za navodno jednog ubijenog srpskog civila u hrvatskom obrambenom Domovinskome ratu, 1991., osuđen na strašnih 12 godina zatvora!

A ratni junak Tomislav Merćep zbog toga što navodno nije „spriječio zločine nad srpskim civilima“ na hrvatskom sudu (2018.) dobio je čak sedam godina, itd. i tako redom.

Pupovac i njegovi kompanjoni sigurno će se upitati – jel to pravedno?

Žalit će se, vidjet ćete, sve do predsjednika srpske države Aleksandra Vučića!

Tih osam srbijanskih zločinaca ukupno su dobili 47 godina zatvora, (nešto manje od dvije godine po ubijenom!), što je malo više nego recimo od tzv. doživotne kazne u Hrvatskoj koja iznosi 40 godina!

A nevine ljude, Hrvate, su tjerali „brati grožđe“ u minska polja!

Također su ti isti u Lovasu, u vrijeme Domovinskog rata, Hrvatima oko ruke stavljali bijele trake, kao znak da ih se može gaziti, maltretirati, mučiti i ubijati.

Hoće li i nakon ove sramne presude neki pupovac sazvati konferenciju za tisak, i napraviti „lom“, kao što je slavni Milorad sazvao medije kad je netko (2018.) u centru Zagreba na njegovu malenkost pokušao „izvršiti atentat“ s „kruhom namazanim paštetom“?

Mladen Pavković

Displaying 11 komentara
Have Your Say
 1. Anton Schmeer Anton Schmeer napisao:

  Jeba vam zlocinacku majku sotonsku.

 2. Jozo Vidovic Jozo Vidovic napisao:

  Neće oni u Beogradu bit ni dana u zatvoru, to su samo četničke floskule. I šta ima smrdija da sudi za zločine u Hrvatskoj. To triba raditi međunarodni sud ili ,,,sud RH..

 3. Toni Strunje Toni Strunje napisao:

  I penzije ce dobiti u hr kao i mnogi drugi šta je Kajkic otkrio ali ga makli pod hitno.

 4. Josip Kelihar Josip Kelihar napisao:

  zato jer hdz nije gledao interese hr naroda nego da lažu muljalju i kradu rod i porod im sakati bili

 5. Zarko Antic Zarko Antic napisao:

  Zlocini su pocinjeni na teritoriju Republike Hrvatske pa bi se i tu moralo suditi. Ovo sudenje u Srbiji je farsa ili ruganje sa zrtvom.

 6. Bili Tic Bili Tic napisao:

  Sramota i grijota a nasa vlast zatvara one Domoljube koji su se suprostavili agresoru.

 7. Josip Stimac Josip Stimac napisao:

  A šta reči osim tuga,jad i čemer.Sad ćemo osuđivati Srpsko pravosuđe a svi njihovi postupci,presude i sl.su produkt našeg pravosuđa,nerada naših institucija,abolicije itd itd,.

 8. Mirko Felding Mirko Felding napisao:

  Pitajte Izraelce kako se to radi…..

 9. Jarko Stucka Jarko Stucka napisao:

  Praktično su oslobođeni za zločine počinjene nad Hrvatima u Lovasu,a takvih je zločinaca puna Srbija.Ali,svoj mirni kutak su neki od njih našli i u Hrvatskoj.Zbog ” mira u kući ” ili ” nedostatka dokaza “,kako bi i dalje smjeli četnikovati protiv Hrvatske.

 10. Julija Kelava Julija Kelava napisao:

  Sramota za našu državu

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
ISTRAŽILI SMO Marijana Petir zatvorila je račun u Erste banci, a Most svoje poslovanje prebacuje u drugu banku

Erste banka nedavno je još jednom 'uzburkala duhove' javnosti objavom na Facebooku u kojoj su dali podršku održavanju Povorke ponose...

Close