Published On: Uto, ožu. 19th, 2019

MOJE DOMOLJUBNO ZANOVIJETANJE… PRAVO NA SUPROTNO MIŠLJENJE

Bože, spasi nas beogradske glumice, redateljice Jelene Veljače i sličnih “Pravednika” koji od mrženje prema hrvatskoj po pamet odlaze u Beograd kako bi nam tu beogradsku pamet naknadno prodavali putem beogradskih medija u Hrvatskoj.

Glumica je i redateljica kaže, odlično režira i odlično glumi moram priznati, glumeći kako se bori protiv nasilja nad ženama, kako bi joj porasla cijena u trečerazrednim sapunicama….I to je sve.

Zbog Beograđanke po adresi Jelene Veljače njenog prosvjeda Plenković saziva ministre i daje njoj i njenim prosvjednicama pozicije u krojenju zakona, a zbog silovanih hrvatskih žena tijekom velikosrpske agresije na Hrvatsku Jelena Veljača sa suradnicama kao ni Babe ni Rada Borić niti Sanja Saranavka , niti mediji a ni sam Plenković sa svojim ministrima, silovanim hrvatskim ženama niti riječi niti se ne nudi pozicija u krojenju zakona kojim bi se kaznilo njihove silovatelje i nasilnike i naplatila odšteta.

Reče svojedobno Jelena Veljača o svom novom životu u Srbiji: ‘Lena već koristi tipične beogradske izraze, a meni će za tako nešto biti potrebno šest mjeseci’ , pa zašto onda ne organizira posvjede u Beogradu nego eto u Zagrebu.

Nije da ne podržavam borbu protiv nasilja bilo koje vrste, posebice prema slabijima i slabijem spolu, ako to po novim standardima Istambulske Konvencije žena uopće jest, mislim slabija odnosno ako je uopće žena bez obzira na biološke i fiziočke atribute, možda nije slabija niti seosjeća slabijom niti ženom .

Ne znam jel sad po tim novim pravilima kad me neko dugokoso sisato napudrano stvorenje verbalno i fizički napadane,vrijeđša i provocira kao što je napalo na sreću samo verbalno ali nasilno predstavnike religija na Filozofskom Fakultetu te odlučim se braniti jel se branim od muškog ili ženskog roda ili nečeg trećeg vrag će ga znati…

Kome i po kojem zakonu prosječna osoba koja se osjeća i izjašnjava muškarcem može prijaviti i obraniti se od mentalnog,verbalnog psihološkog nasilja osoba poput Rade Borić, Jelene Veljače,Vedrane Rudan, Sanje Saranavke, Dalije Orešković i sličnih kome.

Ima li zakona koji štite nas koji se izjašnjavamo kao muškarci od takvih svakodnevnih napada, napada i izjava koji za rezultat imaju i fizički nanijetu štetu kroz nanošenje mentalnih,psiholoških, medijskih maltretiranja spomenutih osoba. Osoba za koje bi naši stari kazali žena,a mi eto poradi zakona ne smijemo kazati što su, jer eto one se mogu ujutro izjasniti kako im drago i poslije podne to promijeniti…..Do podne može biti plavuša i žena a po podne Ono. Do podne može kazati kako je Helga, a poslije podne Hogar….

Možda se nesretna Jelena Veljača po beogradski prevedeno Jelena Februar u ne znanju i druži po beogradskim kafanama i diskaćima sa silovateljima hrvatskih žena koji su bili pripadnicima agresorske JNA i četnika, vrijeme će pokazati.

No zanimljivo stanje stvari u Hrvatskoj, kako mediji i medijski spinovi od hejterice Hrvatske stvore idola “ženu pravednicu” koja se bori za prava hrvatske žene, ili osobnu promidžbu i glumačku karijeru nije li?

O Jelo, Jelo Jelena, badava ti prosvjeda, nikad žena neće s muškim biti jednaka….Ravnopravna da, no jednaka nikada.

Sviđalo se Vama ili ne za to se postarao Bog, evolucija il`, priroda bez obzira jel netko poput mene drži kako je nastao od Boga, il poput Vas i sličnih Vam od majmuna…..

U Mislima Domovina, U Srcu Odanost, U Desnici Snaga
BOGU VJERNI-ZA DOMovinu SPREMNI !

U ime
Hrvatskog Vojničkog Reda
ČUVARI DOMOVINE
Mario Maks Slaviček

Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti 

       

 

 

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Javio se HDZovac optužen za premlaćivanje kćeri: “Takve stvari pisati o svom ocu…”

Igora Krizmanića (HDZ), zamjenika predsjednika Gradskog vijeća Požege, njegova kći Petra Š. i bivša supruga Sandra optužuju za višegodišnje nasilje....

Close