Published On: Čet, velj. 7th, 2019

MVH: JASENOVAC – OPET 700.000

Novo osnovana politička stranka MOJA VOLJENA HRVATSKA, nakon objave u Jutarnjem listu broj 7354 od 06. veljače 2019. godine. Novi kurikulum građanskog odgoja DIVJAK ŠALJE SVE ŠKOLE U JASENOVAC, daje prvo priopćenje za javnost

JASENOVAC – OPET 700.000

Ministarstvo će u skladu sa novim kurikulumom građanskog odgoja preporučiti školama posjet SP-u Jasenovac. Naši učenici bi se tamo upoznali sa osnovnim činjenicama o logoru, osudili ustaški pokret te zločine počinjene na osnovi rasnih zakona i ideologije ustaškog pokreta. Kažu uz stručno vodstvo kustosa, to znači, nastavit ćemo djeci servirati brojku od 700.000 ubijenih i strašne zločine koji su tamo počinjeni.

Nakon demokratskih promjena, agresije na Republiku Hrvatsku, Domovinskog osloboditeljskog rata 1991. do 1995. godine, počelo se slobodnije govoriti i pisati o istini tijekom II. svjetskog rata. Javnost je počela saznavati istinu tko je tada bio zločinac i činio zločine i to nad hrvatskim žrtvama.

Radni logor Jasenovac pod hrvatskom vlašću nije bio zločinački logor nego srpska izmišljotina po Valerijanovom memorandumu, po kome su Hrvati i Nezavisna država Hrvatska unaprijed proglašeni zločincima prije nego se je dogodio zločin, kojeg su često proveli četnici i komunisti.

Logor Jasenovac, kao stratište postojao je nakon završetka rata, gdje su ubijene tisuće Hrvata i ostalih naroda od strane četnički nastrojenih partizana.

Sve dosadašnje vlade nakon demokratskih promjena, aktualna vlada, premijer, predsjednica, kao i sve ostale političke stranke koje su vodile Hrvatsku državu morale su do sada provesti znanstvenu reviziju dijela povijesti tijekom dvadesetog stoljeća i dokazati pravu istinu o zločinima i zločincima u to vrijeme.

Dio povjesničara još uvijek zastupa netočne opće poznate teorije o toj temi, dok se istovremeno skupina istraživača povjesničara trudi izvorno arhivskim dokumentima iz tog vremena dokazati i prezentirati istinite činjenice.

Moja voljena Hrvatska predlaže i podržava prijedlog i poziv ministrice za obilježavanje stradanja u Jasenovcu, (od 41. ali i nakon 45.) predlažemo da se taj njen poziv proširi i na ostala stratišta: Jama Golubnjača, Brotnja, Boričevac, Srb i okolna mjesta iz 1941. god. Istočna Bosna 1942, Zrin 1943, Bleiburg, Macelj, Huda Jama, Kočevski rog, Tezno i druga mjesta stradanja 1945. godine, s obilježbama i predavanjima o stradavanju Hrvata i ostalih naroda od komunističko četničkih zločinaca.

Hrvatski branitelji, logoraši i obitelji stradalih u Hrvatskom domovinskom osloboditeljskom ratu obilježavaju nastale obilježbe. Dužnost je vlasti sudjelovati osobno i pozivati djecu da sudjeluju na tim obilježbama, gdje bi se upoznali s poviješću stradavanja na našim prostorima.

Osobno sam pozivao ministricu Divjak na obilježbe stradanja logoraša po logorima, za što ona nije imala vremena, sve je od toga važnije.

Vrijeme je da se pokrene opći pokret za ove promjene, o čemu smo sastavili kvalitetan program, koji ćemo uskoro objaviti na našoj web stranici MVH. hr.

Zato pozivamo sve domoljube koji žele hrvatskoj dobro da nam se pridruže kako bismo konačno oslobodili Lijepu našu Hrvatsku, da bude ponos nama i čitavom svijetu.

S osobitim poštovanjem!

Predsjednik Ivan Lipak

Pratite me

J.D.

Tajnica UHB RH / novinarka / radijska voditeljica i urednica at UHB RH / Braniteljski Radio RH / Portal Dnevnih Novosti
Udata, supruga dragovoljca i hrvatskog branitelja, majka troje odrasle djece, dugogodišnji borac za braniteljska prava.
J.D.
Pratite me
Displaying 3 komentara
Have Your Say
  1. Drago Waktaric Drago Waktaric napisao:

    Ja mislim da vlada mora past ovo vise je cirkus sad ce ti reci da je bilo milijun jadnih Srba i djece i ko zna vise cega a ostali hrvati muslimani Romi neznam sve koga jos nabroji ali posto smo u jugi bili svi su srbi cini mi se ili se varam

  2. Darko Čižmar Darko Čižmar napisao:

    ….dajte najte tam je likvidirano 7 000 000 nejači minimalno…”(njemački:Auschwitz). Danas su dijelovi tog kompleksa muzej i od 1997. godine pod zaštitom UNESCO-a i na spisku svjetske baštine kao i većina logora …zašto u Jasenovcu nema ništa?…što su to drugovi krili i sakrili… zašto se drugdje iskapaju posmrtni ostaci a tamo ništa ajmo vidjet tih 700 000 sigurno ima osobnih predmeta i obilježja da vidimo o kome se radi…

  3. Marko Kolar Marko Kolar napisao:

    Zločinac po novom je gospođa Divijak jer ponovo ubija Hrvate i hrvatsku.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – JOŠKO MILETIĆ

Uredništvo PDN-a i Braniteljskog radija izražava najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i suborcima. S nama je zauvijek!     Tišina

Close