Published On: Pon, tra. 16th, 2018

NA DANAŠNJI DAN 16.04.2011. – VELIKI BRANITELJSKI SKUP ” ZA DOMOVINU “

OVA PRIČA NASLOV NEMA….

No svi Vi se u njoj nalazite… Na ovaj ili onaj način.

Nakon početka progona Hrvatskih Branitelja i uhićenja Purde,Marića i procesuiranja generala pobjedničke hrvatske vojske jedna grupa hrvatskih sinova i kćeri, hrvatskih branitelja zauzela je stav koji i danas drži, brani i za koji se bori, stav koji je u suprotnostima sa odlukama poltičke antihrvtaske vlasti bilo da je na čelu te vlasti HDZ ili SDP. Mi smo znali i znamo kako je to jedno te isto.

Upozoravamo na to punih sedam godinama a, prije točno sedam godina na današnji dan 16.04 2011 u vrijeme kada je ista ova politička klatež, crveno-plava kvazidomoljubna „elita“ započela lov na ponajbolje sinove i kćeri Hrvatskoga naroda kako bi se umilili europskim nalogodavcima, jedna je grupa hrvatskih ljudi,hrvatskih branitelja protiv nji počela sa prosvjedima upozoravajući ih tako kako se odnarođuju i donose odluke suprotne težnjama i željama onih preko čijih pleća su se popeli na vlast,obanjujući i lažući, obećavajući jedno a čineći drugo.

Rijetko se tada to usudio prozvati moćnu HDZ političku mašineriju čiji su sastavni dijelovi rabljeni komunistički kotačići u liku negdašnjih političkih komesara ili trećerazrednih omladinaca i suradnika UDBA-e. No mi jesmo, grupa od desetak-petnaest domoljuba upozoravala je što nam čine, što su nam na prijevaru do tada činili i što će nam tek učiniti. Jedini koji su tada kao i danas slušali bilo naroda, suosjećali s njime i borili se za njega iako je taj isti narod opetovano birao i bira manje ili veće zlo umjesto dobrih ljudi.

Nije bez razloga skinuta EU.ropska zastava na tom prosvjedu za jarbola na trgu svih Hrvata,nije bez vraga policijska palica udarila po hrvatskim plećima zbog toga čina. Iako, gle čuda toj zastavi nije bilo u to vrijeme ( a po meni nije niti danas) mjesto nit pokraj a počesto ne iznad hrvatskog državnog barjaka. To je bila poruka naroda.

Ista ta grupa ljudi je upozoravala na prijevaru i obmanu koju nam nameću sa trga Svetog Marka i sa Pantovčaka, upozoravali smo i prozivali imenom i prezimenom tko je nam je domovinu pokrao, tko ju je osiromašio i zadao. Upozorili smo, ukazivali i prokazivali te i takve antihrvatske slugane i tada, kao što na njih i njihove sinove, kćeri, unuke i đake upozoravamo i danas. Jer kad oni odu sa vidljivog spektra vlasti podmetnu nametnu i postave baš te i takve svoje, kakvima su ih po sebi obučili,naučili i za daljnju pljačku, izdaju i prodaju svega hrvatskoga pripremili i postavili. Upozoravali smo i prozivali na ratne profitere,političke profitere koji su nakon sanacije hrvatskih banaka te iste prodali u bescjenje a danas su savjetnici u državnim institucijama i ujedno u stranim korporacijama. Na čiju korist zna se.

Dok su mnogi koji se danas busaju u prsa i s gnušanjem gledaju na sadašnji HDZ u tom trenutku su kusali janjetinu sa takvim vlastodršcima i strankama. Ne slušajući bilo naroda već kako bi im udruge i firme dobile poslove, proračunski novac a najbliži suradnici pozicije i poslove a ujedno su svojom potporom isluženim,nedemokratski i od naroda ne izabranim izdajničkim političarima poput imenovane poznate po izjavi „Kud Ivo tu i ja“ zbog koje i čije politike su na snazi mnogi današnji problemi jer je potpisala kad je bila na sastanku „dej after jesterdej“ i potpisala englesku inačicu pred pristupnih akata i poglavlja 23 na njoj nepoznatom engleskom jeziku. I mnogi koji su danas „ljuta“ desnica, suverenisti onomad su nogama i rukama podržavali te i takve politike,političare i stranke. Hvala Bogu neka su i oni nakon sedam i više godina šurovanja sa SDPHDZ koalicijom konačno progledali, posuli se pepelom i bore se protiv njih…Ako su, ako nisu dio neke nove igre. Valja nam vidjeti.

I tada i u tom trenutku samo jedna mala skupina hrvatskih sinova i kćeri nazivanih nazadnjacima,ustašoidima, kamenjarcima i tko zna kako sve ne smo o svom trudu i trošku vodili kampanju i prosvjede NE u EU i upozoravali na nespremnost društva i države na probleme od ekonomskih do društvenih sa kojima se oni koji potpisuju ulazak u EU.ropsku uniju neće moći, htjeti niti znati nositi.

Upozoravali smo mišlju,perom,riječju i djelom na gubitak suvereniteta na moru, upozoravali smo kako je nužno proglasiti ZERP, izdvojeni gospodarski pojas i zaštititi naš akvatorij i hrvatske ribare dok su u saboru političari koji su na prijevaru došlu u Dom svih Hrvata glasovali suprotno i time doveli do stanja kakvo je danas.

I eto ovih dana sudjelovali smo opet u zaštiti tradicijskih,povijesnih,uljudbenih, nacionalnih interesa Hrvatske i Hrvata kroz suorganiziranje prosvjeda protiv ratifikacije Istambulske konvencije koju nam nameću isti oni koji su pokrali,rasprodali i uništili državu u interesu svojih nalogodavaca i šefova, Ti i takvi se dadu prepoznati u liku SDP-a HDZ-a i satelita im, a u stvari oni su nastali iz jednog te istig legla drugova, nastali su i prozvod su Komunističko-UBA-ško.KOS-ovskog KOMITETA.

I na kraju sve što sam napisao dade se naći na internetu, valja se podsjetiti i pokazati kako oni koji se na današnji dan podsjete zajedništva, truda, znoja, prijetnji, žrtve kako bi bili na korist hrvatskom narodu i Domovini imaju ime i prezime baš kao i oni koje smo pod svojim imenima, njihovim imenom i prezimenom prozvali , prozivat ćemo ih i dalje i žešće. Boriti se protiv njih i njihovih zlih namjera i poilitika svim raspoloživim sredstvima, a ponajpije našim imenima. Hvala mojim prijateljima i prijateljicama koji u tome od prvog dana, neke ću imenovati jer ih nogi poznajete, oni drugi kojima se imena ne mogu sjetiti neka se sami svojim imenom i prezimenom pod ovaj tekst potpišu jer su bili i jesu dijelom otpora koji se nazivao i naziva ZA DOMovinu.

Hvala Kristijanu Fereži-Crnom, Draženu Šemovćanu-Šekiju, Daliboru Bošnjaku-Brki, Jasni Dautanac, Željku Cvrtili, Miji Jaiću, Mariju Andrineku,Marino Kovačić-Gringo, Kuna i na kraju onom tko je oko sebe okupljao i vodio bitke u Domovinskom Obrambenom Ratu baš kao što je to na naš zahtjev činio i čini u miru Hvala Generalu Željku Sačiću a ponajviše našim obiteljima koje su se žrtvovale materijalno i duhovno za sve ono što činimo.

http://www.hkv.hr/reportae/ostali-autori/8153-proljee-2011-nicanje-nove-nade-vidimo-se-za-7-dana-u-splitu.html
(Kad pogledate slike i govore na ovoj poveznici vidjet ćete tko nije ono što se predstavlja,tko je tu a koga nema)

Rat za Hrvatsku i njezin boljitak nije gotov, on se premjetio na drugačije bojište i vodi se drugačijim oružjem. Mi smo spremni i za taj boj, na Vama je želite li nam se priključiti, baš onako kao što smo bili skupa i zajedno tog 16.04. 2011 na trgu Bana Josipa Jelačića boreći se za Hrvatsku, nastaviti taj boj.

Pozdrav svim marginalcima,modernim križarima,katolibanima,kockastoglavim dinaridima jednom riječju nazvanih Hrvatskim Domoljubima ma gdje bili…

P.S Jeste li čuli za sporazum DUBLIN 2? Niste e uskoro ćete, ne piše nam se dobro…Proguglajte.

Budite blagoslovljeni, zdravi i BOGU VJERNI-ZA DOMovinu SPREMNI

Mario Maks Slaviček

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
‘Vrbovao sam građane za Udbu i brzo su mi postajali poslušni’

1. DIO: 24 sata svakog dana donosi feljton iz knjige 'Krvava ruka Udbe', o zloglasnoj tajnoj policiji za vrijeme SFRJ koja...

Close