Nakon pljačke ispao im ‘plijen’: Na ulici bila hrpa novca i oružje

Kad je policija došla, na ulici je bila veća hrpa novca, pored nje pištolj, a malo dalje još jedna hrpa novca, opisuje čitatelj neobičan prizor iz Fijanove ulice u Zagrebu 
Čuo sam da je na motoru projurilo dvoje ljudi kroz Fijanovu ulicu. S prozora sam vidio policiju kako razgovara sa svjedocima, kraj hrpice novca i oružja koje je navodno ispalo počiniteljima u bijegu, ispričao nam je čitatelj.

Nepoznati počinitelj je u noći na nedjelju opljačkao restoran brze prehrane na križanju Maksimirske ceste i Kvaternikova trga u kojem je bilo šest zaposlenika.

Počinitelj,  za kojim se i dalje traga, ukrao je najmanje 10.000 kuna, rekli su nam iz policijske uprave zagrebačke.

No nije se baš usrećio. Novac neće moći potrošiti jer mu je – ispao.

– Kad je policija došla, na ulici je bila veća hrpa novca, pored nje pištolj, a malo dalje još jedna hrpa novca – opisuje čitatelj neobičan prizor u ulici u kojoj stanuje.

Pretpostavlja da je pljačkaša u Fijanovoj čekao sudionik, a kako su ga lovila dvojica svjedoka ili radnika restorana, dok je bježao, ispale su mu novčanice i pištolj.

– Duž ulice bili su svežnjevi od barem po 50 kuna, a načuo sam da pištolj čak nije bio pravi – kaže čitatelj.

Policija traga za lopovom i njegovim suradnikom.

Iz restorana brze prehrane potvrdili su nam da su opljačkani, ali nam nisu željeli otkrivati detalje pljačke.

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me
Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Vatra i krv

Veliki tjedan za katolike je počeo vatrom, a završio krvlju. Naime, općepoznato je da je pariška katedrala Notre Dame (Naše...

Close