NAPADNUTI PREDSJEDNIK HVIDRA-E KNIN: ‘Policija nije reagirala ni na četnički dernek’

BRANITELJ OGOLIO DUŠU

Nakon incidenta koji se odvijao u lokalnom kafiću “Petko” u naselju Uzdolje, nedaleko od Knina policija je privela muškarca B.P. (53) koji je u alkoholiziranom stanju s majicom lika Draže Mihailovića prijetio predsjednik HVIDR-e Knin, Zoranu Živkoviću.

Kako navodi Živković, informirao je muškarca B.P. kako je u Hrvatskoj zabranjeno nošenje takvih obilježja, na što je muškarac odgovorio kako već mjesec dana ponosno hoda uokolo noseći je, nakon čega su uslijedile prijetnje.

“Rekao mi je da ako ja nemam pušku, on će mi je dati” rekao je potreseni Živković.

Naime, Zoran Živković ratni je invalid, supruga mu je također ranjena tijekom rata, njegov brat bio je zarobljen u logoru u Vukovaru, te kako sam ističe, vrlo teško da se 23 godine nakon rata nosi s ovom stresnom situacijom.

“Slični incidenti događaju se stalno, to je najgore! Pogotovo tijekom ljetnih mjeseci, dok ovdje ima više Srba” izjavio je.

Nadodaje kako je na sam dan Oluje, u naselju Markovac, nadaleko od Knina, organiziran “četnički dernek” na kojem je bilo i hrvatske policije, koja ni na koji način nije spriječila puštanje četničkih pjesama.

“Da ja u bilo kojem kontekstu spomenem pušku ili da ću išta s njom napraviti, za pet minuta bi mi policija pretresla kuću” govori Živković te nadodaje “Nemam nade da će se išta od ovoga riješiti”.

Displaying 3 komentara
Have Your Say
 1. kliberius napisao:

  Rasformirati ovu Tvorevinu d.o.o i ponovno formirati državu. Inače… Teško da će biti pite od govana…

 2. želimir napisao:

  Predlažem da kupite jednu lijepu vaznu i u nju posadite lukovicu lijepog cvjeta ali bez zemlje i vode i odnesite na Mirogoj i položite u znak suživota na grobnicu predsjednika Dr Franje Tuđmana. Kada taj cvjet koji je on zametnuo procvjeta procvjetati će i suživot. Sada ga još guši i Titino Bratstvo i jedinstvo.

  • Zdenka Bilobrk napisao:

   Svi poslije 1999., počevši od Burduša -koji je za Judine škude svjedočio protiv Hrvatske u Haagu- instalirani su po nalogu ‘Svjetskih centara moći’ i Tuđmanova su negacija.

   Dok je Franjo Tuđman bio živ, hrvatska lisnica je bila u našem džepu, hodali smo uspravno i bili ponosni na HV i svoju teško stvorenu državu.

   Sve ovo danas čemu smo svjedoci, počev od progona hrvatskih branitelja, kriminalizacije Domovinskog rata, ratifikacije IK u H.Saboru, nenormalno visoke zaduženosti države, duga njezinih ‘građana’ Bankama, iseljavanja Hrvata, samo je rezultat te i takve politike kojoj je primarni cilj bio, srušiti sve što je on započeo te 1991.

   Sjetimo se samo ushićenja tih ‘zelenih, žutih i crnih vragova’ koje je uslijedilo nakon njegovog pogreba 1999.godine, kada je zadnji put zaklopio svoje oči. Ta njegova mitska Hrvatska za koju je izgarao i koju je volio više nego sebe, danas više nego ikad, treba novog Tuđmana.

Leave a comment

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
VIDEO: Slavio je “Čiča Dražu”, četnike i srpske bajunete, a sutra nastupa u Sv. Klari kraj Zagreba

I srpsku narodnjačku zvijezdu Miroslava Ilića sustigla je sporna snimka. Nije ratna, nego iz 2011. godine, ali na njoj Ilić, tijekom nastupa...

Close