NAPADNUTI PREDSJEDNIK HVIDRA-E KNIN: ‘Policija nije reagirala ni na četnički dernek’

BRANITELJ OGOLIO DUŠU

Nakon incidenta koji se odvijao u lokalnom kafiću “Petko” u naselju Uzdolje, nedaleko od Knina policija je privela muškarca B.P. (53) koji je u alkoholiziranom stanju s majicom lika Draže Mihailovića prijetio predsjednik HVIDR-e Knin, Zoranu Živkoviću.

Kako navodi Živković, informirao je muškarca B.P. kako je u Hrvatskoj zabranjeno nošenje takvih obilježja, na što je muškarac odgovorio kako već mjesec dana ponosno hoda uokolo noseći je, nakon čega su uslijedile prijetnje.

“Rekao mi je da ako ja nemam pušku, on će mi je dati” rekao je potreseni Živković.

Naime, Zoran Živković ratni je invalid, supruga mu je također ranjena tijekom rata, njegov brat bio je zarobljen u logoru u Vukovaru, te kako sam ističe, vrlo teško da se 23 godine nakon rata nosi s ovom stresnom situacijom.

“Slični incidenti događaju se stalno, to je najgore! Pogotovo tijekom ljetnih mjeseci, dok ovdje ima više Srba” izjavio je.

Nadodaje kako je na sam dan Oluje, u naselju Markovac, nadaleko od Knina, organiziran “četnički dernek” na kojem je bilo i hrvatske policije, koja ni na koji način nije spriječila puštanje četničkih pjesama.

“Da ja u bilo kojem kontekstu spomenem pušku ili da ću išta s njom napraviti, za pet minuta bi mi policija pretresla kuću” govori Živković te nadodaje “Nemam nade da će se išta od ovoga riješiti”.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
VIDEO: Slavio je “Čiča Dražu”, četnike i srpske bajunete, a sutra nastupa u Sv. Klari kraj Zagreba

I srpsku narodnjačku zvijezdu Miroslava Ilića sustigla je sporna snimka. Nije ratna, nego iz 2011. godine, ali na njoj Ilić, tijekom nastupa...

Close