Published On: Uto, svi. 21st, 2019

NASTAVAK DRAME U DUGAVAMA: Donosimo detalje pucnjave!

Jučer,  20. svibnja oko 21.50 sati u Novom Zagrebu, 40-godišnjak se kretao nogostupom u Čalogovićevoj ulici kada je u njegovom pravcu iz vatrenog oružja 26-godišnjak ispalio više hitaca.

Nakon toga oštećeni je ostao u Čalogovićevoj ulici dok je osumnjičeni počeo bježati prema Vatikanskoj ulici. Da se nešto događa uočili su dvojica policijskih službenika koji su se zatekli u blizini, a koji su bili van službe i u civilu. Oni su s namjerom uhićenja počinitelja potrčali za njim Vatikanskom ulicom, u isto vrijeme izdali naredbu da se zaustavi, na što se on oglušio i u bijegu odbacio vatreno oružje. Odmah potom uspjeli su ga sustići na zelenog površini gdje je on nastavio s aktivnim otporom te su ga u daljnjem bijegu spriječili tjelesnom snagom, o svemu obavijestili kolege na 192, a koji su odmah po dolasku nad osumnjičenikom uporabili sredstva prisile, odnosno sredstva za vezivanje s ciljem svladavanja daljnjeg otpora.

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Samohrani otac petero djece treba našu pomoć: Zagrebe, ustani na noge!

Društvenim mrežama počeo je kružiti videozapis u kojem je sažeta teška životna situacija obitelji Živič iz Zagreba kojoj zbog svih...

Close