NATJEČAJ ZA PRIČU O VUKOVARU

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) raspisuje 1. natječaj za kratku priču na temu – „Vukovar, ljubavi moja“.

Naime, Vukovar je nedovršena priča, mjesto hrvatskog nacionalnog sjećanja, grad junaka, početak okrutnih zločina koji su i danas vidljivi po humcima i križevima.. Stoga i pokrećemo ovaj natječaj da se – ne zaboravi, odnosno da se ne spominje samo od prigode do prigode!

Priča može imati najviše 120 redaka ili 7200 znakova (s prazninama).

Priča se, do 18. studenoga 2018., šalje poštom na CD-u, uz ispis na papiru, na adresu: UHBDR91., 48000 Koprivnica, Dr. N. Sertića 15.

Natječaj nije anoniman, pa je zbog toga potrebno napisati svoje puno ime i prezime, telefon i adresu (e-mail), a također i kratak životopis.

Može se dostaviti jedna, ali neobjavljena priča.

Na natječaju mogu sudjelovati svi koji pišu hrvatskim jezikom, kako iz zemlje tako i inozemstva. Također i učenici i studenti.

Najboljoj priči, po ocijeni prosudbenog suda, bit će dodijeljena prigodna nagrada i plaketa, a jedan dio radova bit će objavljen i u posebnoj knjizi, koja će izaći početkom iduće godine.

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) T

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Jesen je stigla, no tek sada počinje ‘bablje ljeto’

Nakon svojevrsne mjestimične probe u subotu, ovog ponedjeljka "premijera" u cijeloj zemlji. Jesenskih uvjeta, naravno! Dugonajavljivana promjena vremena dogodila se uz...

Close