Published On: Ned, ruj. 18th, 2016

Ne bacajmo bisere pred Pupovca

09e74194099b0f0441b19120e2fc36b4

Pupovac dao dozvolu Plenkoviću da sastavi Vladu.

Mašala!

Tko je taj ogrezli Pupovac? Kojim pravom on daje ili oduzima pravo hrvatskomu narodu da sastavlja Vladu? Kojim pravom pripadnik manjine od nekih 4-5%, a za kojega glasuje 11% od tih 4-5%, sebi dozvoljava izjave poput “Nema sastavljanja Hrvatske Vlade bez manjina”, pritom misli na sebe, misli jedino na Srbe, a zasigurno ne na Kajtazija ili nekoga drugoga.

Tko je taj Pupovac koji sebe postavlja za potpredsjednika države u kojoj ima jedva 11% glasova i svoje manjine? Što ili tko mu daje legitimitet?

Četnički vojvoda Nikolić kao Pupovčev mentor daje legitimitet “korisnom” Srbinu, četnički vojvoda Toma Grobar i Vučić savjetuju i primaju Pupovca na razgovore. O čemu Pupovac razgovara sa četničkim vojvodom Tomom Grobarom i Vučićem nije poznato, no poznato je da Pupovac nasrće na gospodina Hasanbegovića jer se slikao sa kapom HOS-a, pod kojom su Hrvati umirali braneći djecu, žene i starce dok nas je napadao osobno Pupovčev savjetnik – četnički vojvoda Nikolić zvani Grobar, a također nas je osobno dolazio u Hrvatsku napadati i onaj našminkanih pi.koustih gubica Vućić. I na kraju krajeva, ali ne manje bitno, napadali su nas i Pupovčeva braća, ali to nije grijeh, jer su napadali Hrvate. Svi znamo da nije grijeh niti nemoralno ubijati Hrvate, grijeh je biti musliman ili Hrvat, voljeti Hrvatsku, slikati se sa službenom kapom hrvatskog vojnika, skidati sa državne sise špijune i smrtne neprijatelje Hrvata, i slično.

No dobro, tako je kako je, nismo bolje ni zaslužili kad dopuštamo takve stvari.

Pupovcu, osim četničkog vojvode Nikolića i “ubit ćemo 100 muslimana za jednog Srbina” Vučića, legitimitet očigledno daje i Plenković, ako griješim isprika Plenkoviću, ali mi se čini da Vučićeva ostrašćena mržnja prema muslimanima i Hrvatima (kao i Nikolićeva) kao plod donosi zabranu bavljenja politikom gospodinu Hasanbegoviću.

Hasanbegović ništa, ali baš ništa nemoralno ili protuzakonito nije napravio, da jest budimo siguurni da bi odgovarao, ali nije. Ali ima strašan grijeh, ili dva, 1. Musliman je. 2. Voli Hrvatsku i ne boji se istine. Svaki od ovih razloga dovoljan je da ga četnički vojvode i njihovi pajaci mrze, a u kombinaciji su ovi “grijesi” ubitačni.

Što se Plenkovića tiče ovo je test vlada li on Hrvatskom ili četnički vojvoda Toma Grobar preko svoga operativca Pupovca vlada njime!

Pa postavljam pitanja čitavoj hrvatskoj javnosti:

1. Tko je Pupovac i zašto tako blesavo neprekidno bacamo bisere pred njega, dok ih on gazi i nemilosrdno nastavlja nasrtati na nas, bez obzira koliko mu desetaka milijuna kuna godišnje uvalimo da se smiri?

2. Do kada mislimo slušati gore od sebe, primjerice četničkog vojvodu Tomu Grobara i Šešeljevog malog Vučića, o malom pajacu da ne govorimo?

3. Do kada mislimo trpiti da nemamo pravo odabrati one koje želimo u Vladi?

4. Do kada mislimo ignorirati činjenicu da nama vlada Pupovac koji naredbe prima od službeno četničkog vojvode Nikolića?

Nadam se da četnički vojvoda nema utjecaj na Plenkovića, žarko se nadam, jer gospodin Hasanbegović ima ogromnu potporu hrvatskoga naroda. Ako to nije dovoljno i naredba četničkog vojvode Tome Grobara bude provedena, nasuprot volji Hrvata, u tom slučaju za mene i za moju obitelj, kao i sve na koje budem mogao utjecati – HDZ zauvijek umire, kao što je još i prije rata umro SDP.

Plenkoviću: Hrvatski narod ili četnički vojvoda i njegov pajac, tko ti je bliži, draži, čiju ćeš volju sprovesti?

Autor: Demosthenes

Displaying 14 komentara
Have Your Say
 1. Ljubica Pavlovic napisao:

  Pupavac je Gad bijo i osto KO SE SA njim udruzi taj je znate sta

 2. Pejo Knezovic napisao:

  Kao što su i karamarku uradili prvo par ministara onda i karamarka na kraju i cjelu vladu dobro g.plenković treba biti oprezan bog i hrvati

 3. Pejo Knezovic napisao:

  Izbaciti hasanbegovića velika pogreška ako izbaca zlatka neznam koće biti sledeći možda i plenković

 4. Luca Lovrinovic napisao:

  Zagadi ovaj narod smrad iz smrdije

 5. Brzi Gonzales napisao:

  Plenkovic će ih bacit nijemi jasno zašto

 6. Blaženko Škero napisao:

  Maknite đubre iz medija

 7. Ante Antic napisao:

  PA LJUDI MOJI JLI OVO MOGUĆE DA JEDAN MAJMUN UCJENJUJE CIJELU DRŽAVU PA KAKVE STE TO VI LJUDE IZABRALI DA IM DATE VLAST SVAKI POŠTENI SABORNIK BI GA TREBAO U SABORU PLJUNUTI I ZABITI MU NOGU U TU PROTUHRVATSKU GUZICU A MOJ PRIJEDLOG PLENKOVIĆU NAJBOLJE DA UZME ŠEŠELJA ZA SAVIJETNIKA ŠTA ME NEBI ZAČUDILO JER VEĆ SKIDA GAĆE NA SVAKI MIG OD PUPOVCA STANIMIROVIĆA A PUSIĆI SU IM POTPORA TREBA GA BITI SRAMOTA AKO GOSP. HASANBEGOVIĆ SAM ODABERE MINISTARSKO MJESTO KOJE ŽELI JER TO JE POŠTENI HRVAT DOMOLJUB MUSLIMANSKE VJEROISPOVIJESTI KOJEG MI HRVATI IZUZETNO CIJENIMO I POŠTUJEMO ”ZA DOM SPREMNI ”

 8. Nidzo Mamic napisao:

  Koliko mu medijskog prostora dajete, nebi da je najveći Hrvatski heroj. Maknite ovo govno više iz medija

 9. Josef Blatancic napisao:

  daj.maknitega.vise.vec.ide.svima.na.onu.stvar

 10. JESTE POKVARENI ZAŠTO JADNE SVINJE TAKO PONIŽAVATE STAVLJAJUĆI NJEGA IM ZA KONKURENTA PAK SU SVINJE DOSTOJNE

 11. Mario Čuraj napisao:

  Zar smo toliko jadni? Da nam ovaj smrad vadi živce?

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Sajam zadruga hrvatskih branitelja u Šibeniku

Prigodom obilježavanja obljetnice Rujanskog rata u Šibeniku, a kao nastavak sustavne podrške radu braniteljskih zadruga te njihovim nastojanjima da kvalitetnim...

Close