Published On: Čet, tra. 26th, 2018

NE ODUSTAJE Vulin odgovorio Krstičeviću na izjavu da su oni ‘različita dva svijeta’

Srbijanski ministar Aleksandar Vulin odgovorio je u četvrtak na izjavu ministra obrane Damira Krstičevića da su ‘on i Vulin dva različita svijeta’.

Krstičević je, podsjetimo, nakon što ga je srbijanska vlada proglasila ‘personom non grata’, što je njihova reakcija na istu mjeru Hrvatske prema Vulinu, izjavio: “Mi smo dva različita svijeta. Ja sam fokusiran na razvoj i jačanje HV-a, sustava domovinske sigurnosti kao interesa RH. U svom poslu borim se uvijek vrijednostima, odgovornošću i ono što je najbitnije, da nikad ne želim nekome drugome nešto što ne bih želio da netko drugi čini i meni. Takav sam bio u Domovinskom ratu i nakon prisilnog umirovljenja i rada u privatnom sektoru, i danas kao ministar obrane RH”.

“Gospodin Krstičević je u potpunosti u pravu, mi smo dva različita svijeta, ja pripadam svijetu antifašizma, ja sam antifašist”, rekao je na to Vulin.

 

Leave a comment

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u posjetu Makedoniji

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u službenom je posjetu Makedoniji. Sastala se s makedonskim kolegom Đorgeom Ivanovim, a popodne će...

Close