Published On: Sri, lip. 13th, 2018

NEOBIČNA KOMBINACIJA: Znate li tko će u Kninu nastupiti za Dan domovinske zahvalnosti?

Miroslav Škoro i Lidija Bačić pjevat će u Kninu 5. kolovoza povodom obilježavanja 23. godišnjice Oluje, a koncert će se održati na trgu Ante Starčevića s početkom u 21 sat, doznajemo od kninskog gradonačelnika Marka Jelića, piše Šibenik.in.

– Drago nam je što su ovi izvođači pristali. Miroslav Škoro je priznati autor i izvođač kao i Lidija Bačić koja je jako popularna među mladima. Na ovaj način obogatili smo program kako bi produžili slavlje do dugo u noć. Prošle godine imali smo divan koncert Prljavog kazališta no završio je oko ponoći, a ove godine slavlje želimo produžiti proslavu do dugo u noć. Cilj grada Knina je da to bude veličanstveno i dostojanstveno – kazao nam je kninski gradonačelnik Marko Jelić.

Iako je dosadašnjih godina na Oluji pjevao Marko Perković Thompson, prošle godine, nakon pobjede nezavisnog gradonačelnika Marka Jelića, u Kninu je nastupio bend Prljavo Kazalište, dok je Thompson pjevao na proslavi Oluje u Slunju, a kninski gradonačelnik nije želio komentirati činjenicu da Marko Perković Thompson ni ove godine ne pjeva u Kninu.

Miroslav Škoro i Lidija Bačić kazali su da su sretni i ponosni što će nastupati u Kninu tog dana.

– Nadam se da će se mnogi okupiti, pozivam sve da dođu kako bi skupa i dostojanstveno proslavili ovaj veličanstveni događaj – Komentirao je Miroslav Škoro za kninski portal Feral News

Lidija Bačić na Facebooku se prije nekoliko dana pohvalila da na Oluju pjeva u Kninu.

– U kolovozu pjevam sa svojim bendom kao ponosna Splićanka i Hrvatica na velikom live koncertu za Dan pobjede u Kninu – napisala je Bačić na Facebooku.

Leave a comment

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
HDZ-ov župan dubrovačko-neretvanski osudio izjave Predsjednice Republike

Gost emisije “Novi dan” na Televiziji N1 u srijedu je bio župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić (HDZ). Na pitanje koristi...

Close