Published On: Čet, ožu. 14th, 2019

Njemačka vojska izbacuje domoljube iz svojih redova

Iako je odavno poznato da njemačka vojska iz svojih redova izbacuje sve koji iskazuju bilo kakve nacionalističke sentimente, na red su očito došli i oni umjereniji vojnici konzervativnih stavova, kao što su primjerice pristaše stranke AfD i osobe koje javno iskazuju podršku politici mađarskog premijera Viktora Orbana.

Među nepoželjnima se nalaze i simpatizeri domoljubnih i protuimigracijskih organizacija kao što je Identiterijanski pokret. Ovaj pokret se zbog svojeg javnog aktivizma već našao na meti vlasti u raznim europskim zemljama.

U Austriji je tako prošle godine organizacija optužena za udruživanje u kriminalnu skupinu, no ta optužba je na suđenju odbačena kao suluda.

Der Spiegel piše o 450 slučajeva „krajnje desnog ekstremizma“ u redovima Bundeswehra posljednjih godina. Uzevši u obzir što se sve u Njemačkoj smatra krajnjom desnicom i ekstremizmom, možemo pretpostaviti o kako se ozbiljnim slučajevima radi.

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Branimir Knez Branimir Knez napisao:

    Kad afd dođe na vlast jebaće mamu svima redom… A doći će pitanje je dana jer ovako više ne ide…

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – VLADE MEDO

  Uredništvo PDN-a i Braniteljskog radija izražava najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i suborcima. S nama je zauvijek!     Tišina

Close