Published On: Pon, svi 28th, 2018

NOBILO, VRATI NOVCE PERKOVIĆU, MUSTAĆU, SDP-u I HNS-u!

Mešetar, politikant i smutljivac Ante Nobilo definitivno je potučen do nogu. Izgubio je spor karijere i nije uspio obraniti komunističke krvnike Josipa Perkovića i Zdravka Mustaća kojima je najviša pravosudna instanca Njemačke (Vrhovni sud) potvrdila kazne doživotnog zatvora.

Luzer Nobilo strpao je na svoj konto desetke milijuna kuna, pa se postavlja logično pitanje, hoće li nakon svega vratiti novce onima koji su financirali obranu udbaških krvnika.

Sjećamo se kako se uz Milanovića i ostale neokomuniste borio i nogama i rukama do zadnje kapi krvi da se zločinci ne izruče, pa nakon što to nije uspjelo, bacio se na obaranje optužnica. Nema što mešetar Nobilo nije poduzeo – od kleveta hrvtske i njemačke države i pravosuđa do smišljanja nekih „posebnih veza“ pokojnog Đurekovića i BND-a i „tajnih“ dokumenata koji su izvirali iz arhiva „Jutarnje lista“, „Nacionala“ i sličnih septičkih jama – ali, na kraju, ŠIPAK!

Nije to hrvatsko pravosuđe sa Sajonarom Čulinom i sličnim sudačkim „veličinama“, niti mafijaški MKSJ. Nema tu Carle Del Ponte koja bi se dogovarala s Milanovićem (kao nekad Račanom) o onome što bi SDP-u politički odgovaralo i potom dizala optužnice.

To je Njemačka, buraz, uređena i pravna država kod koje nema popusta! Tamo mito i korupcija ne prolaze. Ni blefovi.

Dakle Ante, domovine sine, fino ti povuci svu tu lovu koju si maznuo na ovom slučaju i vrati na konto onih koje nisi obranio i centralama SDP-a i HNS-a. Mislim da je to minimum onoga što bi čak i ti (takav kakav jesi) morao napraviti.

Ako koji milijun usfali, tu su Vanja Špiljak, Goran Štrok i Mišo Broz, oni su ionako svoje bogatstvo zgrnuli na krvi Stjepana Đurekovića, pa nek nešto doniraju.

 

Zlatko Pinter

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Beljak primio ozbiljne prijetnje na Fejsu, policija uhitila osumnjičenog

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak objavio je na svom Facebooku poruku prepunu uvreda i teških optužbi i najavio da će tužiti...

Close