Očekuje vas sunčana i iznadprosječno topla subota, evo gdje su mogući problemi u prometu

Danas će prevladavati sunčano te iznadprosječno toplo. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 17 do 22 stupnjeva Celzijevih, prognozira Državni hidrometeorološki zavod.

Vjetar na kopnu većinom slab. Na Jadranu će puhati umjerena, podno Velebita mjestimice i jaka bura, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak.

Stanje na prometnicama

Zbog jakog vjetra zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila) na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene. Jak vjetar povremeno i mjestimice puše na autocesti A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići i ograničenje brzine je 60 km/h).

Zbog jakog vjetra na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica, rizičnim skupinama vozila (motocikli, autobusi na kat, kamp prikolice, hladnjače i furgoni s metalnim sanducima) koja se kreću u smjeru Rijeke preporuča se izlazak na čvoru Delnice, a vozilima koja se kreću u smjeru Zagreba izlazak na čvoru Kikovica te obilazak starom cestom preko Gornjeg Jelenja (D3), javio je Hrvatski autoklub u 7 sati.

Poteškoće u prometu moguće su na dionicama cesta na kojima se vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Kolona teretnih vozila je na autocesti A3 kraj graničnog prijelaza i proteže se oko 2 km.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Pas je izgrizao bebu: Liječnici u Klaićevoj se bore za njen život

Beba je stara 59 dana, ima ozljede glave i prijelome kostiju, životno je ugrožena, rekao je Goran Roić, ravnatelj Dječje...

Close