Održana redovna Godišnja skupština OO UHDDR Općine Molve

U nedjelju 31. ožujka 2019. godine, sa početkom u 11,00 sati, u Lovačkom domu u Molvema,  održana je redovna Godišnja skupština Općinskog ogranka Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Općine Molve.

Uz članove OO UHDDR-a Općine Molve na Skupštinu su se odazvali i predstavnici Županijske podružnice UHDDR-a Koprivničko-križevačke županije, Gradskog ogranka UHDDR-a grada Sveta Nedjelja, Općinskih  ogranaka UHDDR-a  Općina Stupnik, Sveti Đurđ i Drnje Drnje, UDVDR  Općina Virje i  Gola, predstavnici raznih udruga sa područja Općine Molve, te donačelnik Općine Molve g. Martin Tuba.

Na Skupštini je  podnijeto Izvjašće o radu za 2018.g.,  Izvješće o materijalno-financijskom poslovanju za 2018.g. i Izvješće Nadzornog odbora, koja izvješća su prihvaćena jednoglasno, te su predloženi i usvojeni Plan rada za 2020.g. i Plan materijalno-financijskog poslovanja za 2020.g.

Članove skupštine su prigodnim govorima pozdravili predstavnici svih braniteljskih udruga koji su se odazvali na istu, te  zamjenik načelnika Općine Molve g. Martin Tuba.

Nakon skupštine OO UHDDR Općine Molve za sve sudionike organizirao  je  prigodno druženje.

Ovom prilikom pozivamo sve hrvatske branitelje, a poglavito dragovoljce Domovinskog rata i članove njihovih obitelji, sa područja  Općine Molve, koji se još nisu uključili u rad udruge, da nam se pridruže  i svojim članstvom doprinesu što kvalitetnijem radu udruge, te da ponovno budemo svi zajedno kao i u vrijeme Domovinskog rata, kada smo se suprotstavili velikosrpskoj četničkoj agresiji na našu  domovinu, te  da djelujemo   pod sloganom „Zajedno u ratu, zajedno u miru“.

Svim hrvatskim braniteljima, kao i svim žiteljima  Općine Molve i naše domovine Hrvatske, u ime članova OO UHDDR Općine Molve, kao i u svoje osobno ime, želim Sretan i blagoslovljen Uskrs!

 

                                                                                 

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Panika u IDS-u. Miletić i Flego krenuli u agresivnu kampanju protiv Zagreba neistinama, obmanama i manipulacijama

Združenim snagama laži, obmane i manipulacije- Mirko i Slavko IDS-ov dvojac Boris Miletić i Valter Flego kao čuveni “partizanski dvojac...

Close