Published On: Pon, tra. 15th, 2019

Oglasila se bivša supruga Milijana Brkića: ‘Ovo su neljudski nasrtaji na mene i našu djecu’

Karmen Brkić, bivša supruga zamjenika predsjednika HDZ-a i potpredsjednika Sabora Milijana Brkića, reagirala je na objave o umiješanosti njezinog bivšeg supruga o tome da je on presretao njezinu elektroničku poštu.

Javnosti se obratila priopćenjem preko opunomoćene odvjetnice Ivke Jukić Pavelić.

“Ovim obraćanjem želim demantirati neistinite i štetne medijske natpise koje svojim netočnim navodima i optužbama nanose neizmjernu štetu kako bivšem suprugu tako i čitavoj našoj obitelji. Ovim obraćanjem, od lažnih navoda i javnog sramoćenja prvenstveno želim sačuvati i zaštititi svoju djecu.

Svjesna javnog djelovanja i rada bivšeg supruga, nemali broj puta sam svjedočila različitim političkim obračunima, iznošenju konstrukcija i podmetanjima koji su bili usmjereni na bivšeg supruga, no ovog puta su ovakva sramotna djelovanja i konstrukcije prevršile svaku mjeru dostojanstva i ljudskosti.

Ovakvim ponašanjem izravno se nanosi šteta osobnosti, intimi i dostojanstvu moje obitelji, a ponajprije mojoj djeci. Štoviše, iznošenjem laži, nasrtljivim udarima na privatnost i intimu narušena su nam osnovna ustavna i ljudska prava. Iako Milijan Brkić i ja jesmo bivši supružnici, uživamo međusobno poštovanje, potporu i povjerenje te zajednički skrbimo o dobrobiti naše djece.

Ovim putem Vas osobno, a i kao majka, pozivam da prekinete sve protuzakonite, neljudske i neprofesionalne nasrtaje na mene, našu djecu i našu obitelj.

Molim Vas da ovo obraćanje objavite u cijelosti”, stoji u priopćenju Karmen Brkić.

Ravnateljstvo policije u subotu je potvrdilo da su u sklopu istraživanja afere SMS otkrivena druga kaznena djela.

Informatičaru Franji Vargi se na teret stavlja da je određene podatke s računala bivše supruge Milijana Brkića, Karmen, te još jedne ženske osobe učinio mimo njihova pristanka dostupnim Milijanu Brkiću i njegovom bratu. To bi značilo da se Brkićima na teret stavlja poticanje Varge na nedozvoljeno presretanje računalnih podataka.

Displaying 2 komentara
Have Your Say
  1. Ivan Oroz Ivan Oroz napisao:

    Ako se Plenković na ovaj način želi riješiti Brkića grdo će se provesti. Nije Milijan za ovo krv pišao u ratu,svi će branitelji stati iza njega.

  2. […] Oglasila se bivša supruga Milijana Brkića: ‘Ovo su neljudski nasrtaji na mene i našu djecu’ […]

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
I. Marijačić: Svaki je Hrvat, a ne samo Kordić, zločinac za jugokomuniste kao što su Mrsić, Stazić…

Darijo Kordić i orjunaški žutokljunci Nakon što je Haaški sud 2004. osudio Darija Kordića na 25 godina zatvora na Haaškomu...

Close