Published On: Čet, srp. 11th, 2013

Ostojićeva policija u bezuspješnoj potrazi za Thompsonovim ilegalnim oružjem!

11.7.2013

Pretpostavlja se da je sve krenulo od Thompsonova gostovanja na Narodnom radiju kod Antonije Blaće 14. lipnja, gdje je pjevač navodno rekao da posjeduje oružje po kojemu je dobio ime, ali istog dana jedan internetski portal objavio je Thompsonov demantij na tu temu.

Popularni pjevač Marko Perković Thompson prije nekoliko dana ni kriv ni dužan našao se na udaru splitske policije! Pjevač i njegova obitelj nemalo su se iznenadili kada su na vrata njihova stana pokucali policajci s nalogom za pretragu u ruci! Razlog – sumnja da Thompson u kući drži ilegalno oružje. Na Facebook stranici popularnog pjevača objavljeno je kako postoji mogućnost da se radi o lažnoj dojavi, što ovaj postupak policije čini još apsurdnijim.

Od ‘arsenala’ za kojim se navodno tragalo, naposlijetku nije ništa nađeno. Potvrđeno je to i iz policije,  jer kriminalističkim istraživanjem nisu utvrđeni elementi kaznene ni prekršajne odgovornosti Marka Perkovića. Sumnja da pjevač drži oružje probudila se nakon njegova gostovanja u jednoj radijskoj emisiji, no iz Policijske uprave splitsko dalmatinske, nisu navodili o kojoj je emisiji točno riječ.

Pretpostavlja se da je riječ o gostovanju na Narodnom radiju kod Antonije Blaće 14. lipnja, gdje je Thompson navodno rekao da posjeduje oružje po kojemu je dobio ime, ali istog dana jedan internetski portal objavio je Thompsonov demantij na tu temu.

Iako su mnogi vjerojatno priželjkivali drugačiji rasplet ove policijsko-estradne priče, sve je ostalo samo na stihovima jedne od popularnijih Thompsonovih pjesama – ‘tuče Thompson kalašnjikov, a i zbrojevka’.

Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor: Uredništvo

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
‘Cijena pšenice treba ostati na nivou prošle godine’

Slavonski župani i njihovi zamjenici na današnjem sastanku župana u Požegi zatražili su žurni sastanak s ministrom poljoprivrede Tihomirom Jakovinom...

Close