OTKRIVENO ŠTO JE PRETHODILO KRVAVOM SUKOBU ‘Što se to dogodi čovjeku u glavi pa izbode četvero ljudi, po nogama, preponama, rukama, jetri…?!’

Share This
Tags

U sukobu u poznatom noćnom klubu na splitskim Bačvicama koji se dogodio u petak u 3:42 sati ozlijeđen je pripadnik Interventne jedinice policije koji nije bio na dužnosti, piše Slobodna Dalmacija

Policajac je nakon svađe s 42-godišnjakom H. Š. iz Splita uboden nožem.

Lokalni portal Dalmacija danas navodi kako su ozlijeđeni jedan od voditelja klubova, dva zaštitara od kojih je jedan pripadnik Interventne jedinice policije koji nije bio na dužnosti te gost, inače strani državljanin koji je želio pomoći ranije ozlijeđenima.

Riječ je o državljaninu Austrije.

Policajac je hitno operiran u KBC Split gdje je i ostalima ozljeđenima pružena liječnička pomoć. H. Š. je uhićen.

O noćašnjem krvavom sukobu na Bačvicama na Facebooku se oglasio Splićanin Jurica Galić Juka, poznati bloger i pustolovac, a po zanimanju redar, koji radi u jednom od drugih klubova na Bačvicama.

“Nije Split grad slučaj jer sam ovakve stvari vidio i u “civiliziranom” Bruxellesu i u “divljem” Meksiku. Srećom, nije se dogodilo u klubu u kojem radim, ali jeste u jednom od susjednih. Ime neću spominjati zbog poslovne korektnosti, a i nije bitno jer se moglo dogoditi bilo gdje: na ulici, kolodvoru, stadionu, školi…

Zanima me šta je to čovjeku u glavi kada izbode četvero ljudi… osoblje, gosta (i to stranca), slučajnog prolaznika… Po nogama, preponama, rukama, jetri…?

Davno sam rekao da nismo svi isti po svijesti, inteligenciji, empatiji za bližnje i korisnosti na ovom svijetu, a i da mi je žao što dišem isti kisik s nekim ljudima. Jbg. Nadam se da će svi biti ok”, napisao je Galić Juka i priložio uznemirujuće fotografije s lica mjesta.

Podsjećamo, četiri su muške osobe ozlijeđene u petak u 3:42 sati kod ulaza u ugostiteljski objekt u Splitu na Bačvicama.

Policija je ubrzo nakon toga pronašla muškarca koji se povezuje s ozlijeđenim muškarcima, Spličanina H. Š. (42), koji je kod sebe imao nož.

“Nad njim su uporabili sredstva prisile (sprej s nadražujućom tvari i sredstva za vezivanje), nakon čega mu je pružena liječnička pomoć, zbog djelovanja spreja na oči”, priopćeno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Očevid je u tijeku.

Displaying 3 komentara
Have Your Say
 1. Nije mi jasna jedna stvar. Interventni policajac u svom obimu posla ima obranu od noža prilikom treninga kako se obraniti.

 2. Marko Večerin Marko Večerin napisao:

  Posotonjeno, nadrogirano, pijano, isfrustrirano govno.
  Eto to se dogodi.
  Vjerojatno ima oca koji mu je govorio “sine uvijek nosi nož sa sobom pa kad se osjećaš uvrijeđen i ponižen kolji, bodi.
  40 godina strogog zatvora bez pomilovanja.
  Neka čuju i ostali sileđije da tuđi život nije jeftin.

 3. Emerik Šipek Emerik Šipek napisao:

  Policajac je uvijek na dužnosti
  Trebao je imati gan sa sobom, te vidjeti da budala ima nož, propucati ga ko kantu!!!
  Hej, u američki bi policajci ubili idiota

Leave a comment

Read previous post:
Pogledajte kako je Plenković razljutio opoziciju: “Zahvaljujem i vidimo se”

Plenkoviće predstavlja sedam novih ministara pred sedam odbora, a za svaki je rezervirano sat vremena iako to nije dovoljno za...

Close