Published On: Pon, pro 3rd, 2018

Otpadnici MOST-a i SDP-a osnovali Klub nezavisnih zastupnika, ne čelu Glavašević

U Hrvatskom saboru u ponedjeljak osnovan je novi, 14. klub zastupnika – Klub nezavisnih zastupnika kojemu je na čelu bivši SDP-ovac Bojan Glavašević, koji je stranku napustio krajem kolovoza.

Uz njega, u klubu su Tomislav Žagar, koji se također prije dvije godine razišao sa SDP-om i pridružio Klubu zastupnika Mosta, čiji je bio potpredsjednik. Treći član Kluba je nezavisni Marko Vučetić, koji je također bio član Kluba Mosta, ali je u srpnju isključen. Nakon odlaska Žagara, Klub zastupnika Mosta broji 12 članova.

Zamjenik predsjednika Kluba nezavisnih zastupnika bit će Žagar.

Novi klub, nagađa se u političkim kuloarima, blizak je platformi Dalije Orešković, bivše šefice Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, koja je najavila politički angažman.

Očekuje se suradnja Kluba nezavisnih zastupnika i Orešković, i to ntako da bi ona vodila eventualnu buduću stranku, čije osnivanje najavljuje, dok bi joj Klub nezavisnih zastupnika s Glavaševićem na čelu pružao parlamentarnu potporu.

Autor: MP/Foto:FaH

Displaying 4 komentara
Have Your Say
  1. I taj Glavasevic,da mu je otac živ ,sigurno bi ga se odrekao !
    KOJI ODMETNIK I RAZLIKA IZNEDU NJEGA I NJEGOVOG POKOJNOG OCA SINIŠE GLAVASEVICA KOJI JE MUCKI UBIJEN NA OVCARI I BAČEN U MASOVNU GROBNICU 1991-e godine.

  2. Dario Joy Dario Joy napisao:

    eto, našli su se na istoj platformi

  3. Nikica Juraj Kr Nikica Juraj Kr napisao:

    Otpadnici kogaaa..???

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Bandić raskinuo koaliciju s Hasanbegovićem, za većinu mu sada nedostaju 3 glasa

S obzirom da su rekli kako javno neće podržati predloženi proračun grada Zagreba, stranka zagrebačkog gradonačelnika prekinula je koaliciju s...

Close