OTVORENO PISMO PREDSJEDNICI OD STOPOSTOTNOG RATNOG INVALIDA I DRAGOVOLJCA

OTVORENO PISMO PREDSJEDNICI OD STOPOSTOTNOG RATNOG INVALIDA I DRAGOVOLJCA – NEMATE POTPORU PRAVIH BRANITELJA

Ovim putem Vas želim podsjetiti gospođo Predsjednice, da je „HOS“ sa svojim postrojbama bila legitimna sastavnica organiziranog hrvatskog otpora nadolazećoj srbo – četničkoj agresiji na Hrvatsku. Tada ranih devedesetih smo bili mnogi za dom spremni i živote položiti, kao što su mnogi i učinili, a među njima ima još uvijek nemali broj nestalih, za koje se Vi niste niti potrudili pronaći, a kamoli što više od toga i za sve hrvatske građane da imaju dostojan život u svojoj slobodnoj Hrvatskoj

Napisao: Sefik Orlic

Gospođo Predsjednice RH, da Vam nije bilo hrvatskih branitelja nikada ne biste bili na tako visokoj i časnoj dužnosti. Pobjedu u izbornoj noći podijelili ste s braniteljima, koji su Vas očekivali sa radošću i oduševljenjem u Savskoj 66. Bili smo i radosni koji smo za Vas glasovali. Vjerovali smo da napokon imamo dostojnu zamjenu nakon Prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Nakon Vaše četiri godine na Pantovčaku, ne mogu naći prave riječi opisa razočaranja i obmane koju su doživjeli svi domoljubi, branitelji i mnogi Hrvati koji su vam iskazali povjerenje, dajući Vam glas za pobjedu. Od Vaših nastojanja da se svima svidite, nikome ne zamjerite, do naglog preokreta prema svim izgovorenim obećanjima, Vi ste Predsjednice doktorirali glumu.

Ovih dana gledam, slušam, i čitam Vaše izjave i ne mogu vjerovati, oteti se dojmu, da je to ista ona osoba koja se je predstavljala prije četiri godine u jeku izborne kampanje. Imate jako dobrog mentora, gospodina Budimira Lončara. Kako ste Vi izmanipulirali hrvatski narod, tako je i on učinio devedesetih godina.

Ovim putem Vas želim podsjetiti gospođo Predsjednice, da je „HOS“ sa svojim postrojbama bila legitimna sastavnica organiziranog hrvatskog otpora nadolazećoj srbo – četničkoj agresiji na Hrvatsku. Tada ranih devedesetih smo bili mnogi za dom spremni i živote položiti, kao što su mnogi i učinili, a među njima ima još uvijek nemali broj nestalih, za koje se Vi niste niti potrudili pronaći, a kamoli što više od toga i za sve hrvatske građane da imaju dostojan život u svojoj slobodnoj Hrvatskoj.

Drugi mandat

Sada Vam želim skrenuti pozornost i poslati jasnu poruku, da Vam je najbolje da se ne trudite ponovno kandidirati za drugi mandat, jer nakon ovih Vaših izjava i Vaše promjene u radu, a počele su nakon što je bio u posjeti srpski Predsjednik, ne vjerujem i siguran sam da nećete dobiti potporu niti jednog časnog hrvatskog branitelja.

Možete računati na glasove lažnih branitelja i invalida, takvih kao što je gospodin Erceg, kojega ste uzeli u zaštitu.

Neka Vam dragi Bog daruje pune sreće i zdravlja i Vašoj obitelji.

Za domovinu spreman kao devedesetih

ISTINA&DOMOVINA! T                         

Displaying 3 komentara
Have Your Say
  1. Stipe Romic Stipe Romic napisao:

    Ne cita ona pisma..to rade savjetnici pa joj prepricaju i kazu joj kako to treba da shvati.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Zekanović: Pogriješio što sam sačuvao kvorum vladajućima

Moja je procjena bila da HDZ-ovaca u Saboru ima preko 80, ali očito ih nije bilo i u tome je...

Close