Ovo je djevojčica zbog koje je australski terorist psihopat počinio pokolj na Novom Zelandu

Sumanuti terorist koji je u napadu na dvije džamije u gradu Christchurchu na Novom Zelandu u petak ubio najmanje 49 ljudi, a više od 20 ranio, čini se kako je to, neslužbeno se doznaje, počinio s motivima osvete.

Kako javlja The Daily Telegraph, kao jedno od glavnih opravdanja za napad, Tarrant je u ‘manifestu’ naveo osvetu za ubojstvo 11-godišnje Ebbe Akerlund u terorističkom napadu na Stockholm 2017.

Podsjetimo, tada je Uzbekistanac Rahmat Akilov kamionom pokosio svjetinu i ubio četvero ljudi. tarrant je napisao da se djevojčica vraćala iz škole kući kada ju je ubio islamist. ”Nisam više mogao ignorirati napade. To su napadi na moje ljude, napadi na moju kulturu, napadi na moju vjeru i na moju dušu. Ne mogu ignorirati”.

Tko je Ebba Akerlund?

Ebba, koja je bila djelomično gluha, nestala je nakon što se Uzbekistanac Rakhmat Akilov ukradenim kamionom zabio u grupu ljudi u Stockholmu. Nakon napada njezini su roditelji na društvenim mrežama objavili njezine fotografije kako bi je pokušali pronaći, doznalo se da je djevojčica poginula u napadu.

Australski je psihopat Ebbino ime u svom ‘manifestu’ spomenuo nekoliko puta.

“Ebba je bila nešto drugačije. Mlada, nevina i mrtva Ebba. Njezina smrt, za koju su krivi uljezi, njezina nasilna smrt nagnala me da učinim ovo”, napisao je psihopat.

Otac djevojčice, Stefan Akerlund, šokiran je time da je terorist s Novog Zelanda iskoristio njezinu smrt kako bi opravdao ovaj stravičan čin.

“Oblio me hladan znoj kada sam ugledao oružje s imenom moje kćeri na njemu. Kada ćemo, kvragu, napokon moći tugovati u miru”, kazao je za The Daily Beast.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
VIDEO Pogledajte trenutak uhićenja ubojice s Novog Zelanda

U napadima na dvije džamije u novozelandskom gradu Christchurchu u petak ubijeno je najmanje 49 osoba, a više od 20...

Close