Published On: Pet, ožu. 15th, 2019

Pavković: Napokon su priznali: ubijali su bez suda i suđenja!…

S druge pak strane, postavlja se pitanje, kako ti „antifašisti“  odjednom sve znaju i o Bleiburgu, a u vrijeme Tita i partije o tome nisu znali ništa?…

Savez antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske, dakle Titovi partizani koji su se borili za Jugoslaviju, uputili su sramno otvoreno pismo  predsjedniku Hrvatskog sabora Gordanu Jandrokoviću…

Na sličan način nešto ranije napali su i predsjednicu Republike Kolindu Grabar – Kitarović.

Bivšim partizanima, (kojih svakim danom ima sve više, kao mladog graha!), a koji su nekada pjevali „nosim kapu sa tri roga i borim se protiv Boga“, zasmetala je izjava predsjednika Sabora u svezi najnovijih događanja oko Bleiburga.

Oni tvrde da je Jandrokovićeva izjava „skandalozna“, odnosno da nije istina da je Jugoslavenska narodna armija na Bleiburškom polju u svibnju 1945. ubijala žene, djecu i nedužne Hrvatske vojnike, da ne zna gotovo ništa o II. svjetskom ratu u Europi, da namjerno prešućuje da se tamo nisu dešavala  baš nikakva ubojstva. Zatim navode da je JNA „SMAKNULA određeni broj ustaša, četnika, kao i CIVILA, koji su (čujte sad ovo!) ustašama služili tijekom cijelog II. svjetskog rata.“

Potom ističu da je to „bila ODMAZDA za sve one zločine počinjene od travnja 1941. do svibnja 1945. godine u Jasenovcu, Jadovnom, glinskoj Crkvi, Logoru Danica, Vukovaru, po selima Korduna, Banije, Like, Slavonije, BiH“ te da su „ODMAZDU provodile i sve oružane snage Europskih država nakon II. svjetskog rata“, ali da „samo vlast HDZ komentira i nariče nad poraženim nacističkim snagama kojima pripadaju i ustaše“, itd. i tako redom.

Dakle, jadni „antifašisti“ nastavljaju tamo gdje su 1989. godine stali.

Lažu i mažu, sve u šesnaest.

Međutim, sada su ipak priznali da je i nakon završetka II. svjetskog rata bilo ubijanja, tj. – odmazde, što je za te „tupane“ (svaka čast iznimkama) bilo nešto posve normalno.

Kakvo suđenje, kakav sud!

Metak u čelo, po hitnom postupku, neprijateljima komunizma, Tita i partije!

„Antifašisti“ tvrde da je  JNA „smaknula i određeni broj civila, koji su služili ustašama“.

To za njih, pobjednike, nije nikakav zločin, odnosno tko nije bio uz njih dobio je (bez suda i suđenja) što je i zaslužio – metak ili sjekiru u glavu!

Zanimljivo je da oni spominju i zločine u prvom ustaškom logoru Danica u Koprivnici. U vrijeme komunizma „povjesničari“ su tvrdili da je tamo pobijeno oko 30 tisuća ljudi, zatim dvadeset, pa tri tisuće, da bi se na kraju došlo do podatka da nema ni jedan (ni jedan pravovaljani podatak) da je itko tamo ubijen! Sve je bilo i ostalo na rekla-kazala.

Nu, zamislite, što bi se dogodilo, da su hrvatski branitelji nakon hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata bez suda i suđenja, kao partizani, iz osvete, za sva zla, od Vukovara, Voćina, Saborskog,  Škabrnje, Pakraca, Knina do Dubrovnika, kako oni kažu, smaknuli,  i civile koji su recimo sve do 1996. bili u društvu srbijanskih i inih četnika?

S druge pak strane, postavlja se pitanje, kako ti „antifašisti“  odjednom sve znaju i o Bleiburgu, a u vrijeme Tita i partije o tome nisu znali ništa?

Bleiburg, kao i svi drugi mnogobrojni zločini ovih, kako je jednom lijepo rekao njihov „komandant“ Ivo Josipović, koji nose lijepe kape partizanke, koje su poruka ljubavi i mira, godinama je bio tabu tema. O ovoj najvećoj klaonici Hrvata još se danas ne uči u školama!

Sramotno, ali je tako.

Ovi čudni „antifašisti“ (svaka čast iznimkama) i dalje samo i jedino priznaju Jugoslaviju i Tita, ali ne i Domovinski rat, predvođen prvim hrvatskim predsjednikom i vojskovođom dr. Franjom Tuđmanom.

Oni svih ovih godina nariču nad poraženim srbijanskim i inim četnicima u proteklom ratu, oni slave zločinačku JNA koja je ubijala i mučila Hrvate, poglavito u Vukovaru, Voćinu i Škabrnji.

Ne, nije to bila neka druga armija, to je bila ta ista JNA koja je za odmazdu i nakon II. svjetskog rata ubijala i civile!

Dok je trebalo braniti Hrvatsku, tih „junaka“ nije bilo nigdje, odnosno bili su ih puni podrumi.

Stoga, neka već jednom zašute, tim više što su davno prošle njihove dogodovštine (budalaštine brže od svjetlosti) ala: „Mirko, pazi metak! Hvala Slavko. Spasio si mi život!“

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

Displaying 6 komentara
Have Your Say
 1. Dušan Bogdan Dušan Bogdan napisao:

  Što drugo očekivati od komunistički nacista koji su radili zvjerske zločine nad Hrvatima.

 2. Sam Dudajek Sam Dudajek napisao:

  Pedersko društvo titoističke bande smrdljivaca !

 3. Svi Ste Vi Zlocinci Po Zakonu UN Svako Ko je pocinio Zlocin Je Zlocinac Svako Koje Mogao sprjecit Zlocin A Nije I on je Zlocinac Tko Skriva I Opravdava Zlocin I on je Zlocinac

 4. Vinko Bilaver Vinko Bilaver napisao:

  Zločinci krvavi su od glave do pete

 5. Marijan Jurilj Marijan Jurilj napisao:

  Što imaju priznavat,to je svaki normalni građanin Hrvatske znao. Ta zlodjela su branila samo 2.bivša presjedika i njihovi politićki pijuni. Normalno”povjesnićari” Golštajn i Kvesić.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – VLADIMIR MIŠULIĆ

Umro je naš suborac, pripadnik ratne 4. gardijske brigade, Vladimir Mišulić. Pokopni oproštaj bit će u subotu, 16. III. 2019....

Close