POLICIJA OBJAVILA Uhićen ubojica iz Đakova

Policija je objavila da je pronađen i uhićen ubojica iz Đakova. Rezultat je to velike policijske akcije u selu Drenje nedaleko od Đakova.

Policija je pretraživala područje, na kojem se, prema dojavi koju su dobili, skrivao napadač iz Đakova. Nakon što su mještane uputili u kuće, policajci su se spustili na područje na kojem je jezero i jedan napušten objekt, polje, šume i staja, prenosi N1.

Za Andrijom D. trajala je intenzivna potraga od trenutka kada je postalo jasno da je upravo on počinio ubojstvo zaposlenice u đakovačkom Centru za socijalnu skrb te da je teško ranio još jednog djelatnika.

U pucnjavi u Centru za socijalnu skrb u Đakovu ubijena je 51-godišnja djelatnica Centra, dok je je 35-godišnji pravnik teško ozlijeđen i prevezen u osječku bolnicu. Bio je na operaciji i liječnici se bore za njegov život, potvrdio je ravnatelj KBC-a Osijek Željko Zubčić.

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Anton Schmeer Anton Schmeer napisao:

    E gospodo da mu nebi jetra izvadio ubio zenu i sad ce trazit za oprostaj nema cekanja glava dolje onda ce se vise toga smirit

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Marko Perković Thompson: Otkazana je proslava “Oluje” na Krbavskom polju, vračamo se u Čavoglave!!

Hrvatski branitelj i naš popularni pjevač Marko Perković Thompson, na svojoj facebook stranici, obavijestio je javnost da je otkazan njegov...

Close