Published On: Pon, kol. 29th, 2016

POZIV HRVATSKIM BRANITELJIMA

pomak0

Poštovani hrvatski branitelji,

vrijeme  je predizborne kampanje, obraćaju vam i snube vas i s ljevice, centra i tzv. desnog centra, tepaju vam da ste jedan od temelja postojanja suvremene hrvatske države, pozivaju na sastanke, obećavaju donošenje jedinstvenog zakona o hrvatskim braniteljima kako bi vam navodno popravili položaj u društvu, u koji su vas zajednički ( bilo SDP ili HDZ ) doveli ovih zadnjih 16 godina, vjerujući da ćete ponovo nasjesti na njihova nova/stara obećanja, koja su se nekada zvala Jamstvenim karticama ili Planom 21, a danas Vjerodostojno ili neko drugo obećanje sličnog imena. Došlo je vrijeme da više ne nasjedate na nova/ stara obećanja istih političkih grupacija, koja su vas i dovela u današnju situaciju, gdje vas je preko 35.000  još nezaposlenih ( iako se kunu da ste temelj države ), dnevno vas umire najmanje deset ( prosječno doživljene životne dobi od 50,9 godina ), svaka tri dana jedan od vas se ubije ( najčešće nezadovoljan statusom hrvatskih branitelja u društvu ), tisuće  vas ne smije napustiti granice RH kako vas ne bi uhitili zbog navodnih ratnih zločina, a oni na velika vrata vraćaju u vrh stranke čovjeka poznatog po izjavi locirati, identificirati, uhititi, transferirati.

Došlo je vrijeme da kažete NE onima koji vas zadnjih 16 godina ponižavaju i diskreditiraju svojim  ponašanjem i svojim odlukama. Na ovim izborima imate izbor koji se zove POMAK ( koalicija HSP, HČSP, ABH i OS ), koaliciju političkih stranaka pravaške i domoljubne orijentacije, okrenute Bogu, domu i obitelji,  koja hrvatski domovinski rat i hrvatske branitelje smatra  svetinjom, i jamči hrvatskim braniteljima donošenje Ustavnog zakona o hrvatskim braniteljima. POMAK  će uz vašu potporu pomaknuti i vratiti Hrvatsku na pravi put, vratiti 30. svibanj, kao Dan državnosti, 25. lipanj, kao Dan neovisnosti,  slaviti Oluju i vaše junaštvo, nikome se ne ispričavajući za to. Thompsonova Bojna Čavoglave moći će se slobodno pjevati na svim javnim prostorima od Prevlake do Savudrijske vale, od Savudrijske vale do Iloka . POMAK će uz vašu potporu pokrenuti lustraciju kao preduvjet suočavanja s komunističkom prošlošću, kako bi se napokon rasvijetlila cjelovita istina, i Hrvatska pomaknula iz mraka komunističko-totalitarističke prošlosti u kojoj nas zadnjih 26 godina drže ostaci tog sistema, preobučeni u demokratsko ruho. Kako vaša borba ne bi bila uzaludna POMAK će gospodarskim mjerama zaštiti more, vode, šume i poljoprivredna dobra, koja sadašnji vlastodršci nastoje privatizirati i rasprodati, kako bi ona ostala za nas i naše potomke. Kako bi zaustavili demografsko odumiranje i iseljavanje POMAK će provoditi dugoročnu pronatalitetnu politiku, zakonski zaštiti brak kao zajednicu muškarca i žene, te promicati kulturu života , a ne smrti. Provođenjem ovih mjera, vaša borba , poštovani hrvatski branitelji, napokon će dobiti svoj puni smisao. Ne vjerujte u partijske programe , koji su samo liste želja, u koje ne vjeruju ni oni sami, sjetite se samo Jamstvene kartice i Plana 21.

Sada imate izbor , koaliciju POMAK, stranke i ljude koji se nikada nisu ogriješili ni o Hrvatsku ni o hrvatske branitelje. Izađite na izbore i zaokružite listu broj 3, listu koja vam jamči  onakvu Hrvatsku za kakvu ste se i borili u hrvatskom domovinskom ratu.

PREDSJEDNIK ŽV HSP-a i Kandidat za zastupnika koalicije POMAK

Tomislav Čolak

Autor: Crni

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
General Glasnović objavio FANTASTIČAN video za kampanju: ‘Uz Krista protiv komunista’ (VIDEO)

EMOTIVNO I SNAŽNO General u kampanji. General Željko Glasnović na izbore za Hrvatski sabor izlazi s Neovisnom listom Željko Glasnović...

Close