Published On: Pet, tra 18th, 2014

Priopćenje: KOORDINACIJSKO OPERATIVNI TIM (KOT) STOŽERA ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA ZADARSKE ŽUPANIJE

Priopćenje - Stožer

Poštovani!

Temeljem jučerašnjeg uhićenja istaknutog čelnika udruge Specijalne policije RH iz Domovinskog rata te jednog od istaknutog člana braniteljske populacije gosp. Josipa Klemma izdajemo sljedeće priopćenje ispred KOT-a(Koordinacijsko operativnog tima)Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Zadarske županije.

KOT izražava svoje protivljenje načinu na koji se privode hrvatski branitelji te na medijsku pompu koja prati svaku negativnu pojavu vezanu uz hrvatske branitelje. Ovim priopćenjem ne ulazimo u pravni meritum slučaja tj. podržavamo procesuiranje svih nezakonitih radnji te podržavamo činjenicu da smo svi isti pred zakonom,no ne slažemo se s načinom na koji se represivni aparat odnosi prema hrv.braniteljima.Evidentno je da se postupkom protiv istaknutog člana braniteljske zajednice gosp. Josipa Klemma (koji svojim predanim radom pokušava ujediniti sve hrvatske branitelje)želi zasjeniti gospodarska propast RH,te staviti u drugi plan gospodarski problemi i malverzacije u slučajevima poput brodogradilišta Lamjana i ostalih. Represijom koja se provodi prema hrv. braniteljima od strane vladajućih učvršćuje se zajedništvo hrv. branitelja koje nikad nije bilo upitno.

Stoga apeliramo da se prestane s praksom da su hrv.branitelji krivci za gospodarsku propast RH i za stanje u kojem se hrvatsko društvo trenutno nalazi. Također napominjemo da ćemo bez rezerve ustati protiv svakog pokušaja obezvređivanja,maltretiranja i manipulacije hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata.
KOT Stožera za obranu hrvatskog Vukovara
Zadarske županije

U Zadru,17.04.2014.

Autor: Uredništvo

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
General Gotovina pod križem

USKRS PRED VRATIMA: General Gotovina pod križem Uskrs je pred vratima, blagdan je to mira, prije svega nade i ljubavi,...

Close