PRIOPĆENJE UDRUGE VUKOVARSKIH BRANITELJA: Mario Vrbanić nije branitelj Vukovara ….

PRIOPĆENJE UDRUGE VUKOVARSKIH BRANITELJA: Mario Vrbanić nije branitelj Vukovara niti trenutno ima ostvaren status hrvatskog branitelja i nema prijavljeno prebivalište i boravište na području grada Vukovara

Žalosna je činjenica da pojedinci Vukovar koriste kao  poligon za razno razna ostvarivanja svojih osobnih ciljeva i interesa,a da pri tome nemaju baš nikakve veze sa gradom Vukovarom…

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, ogranak VSŽ-oglasila se priopćenjem…

Priopćenje ove udruge u nastavku….

Prateći današnje objave u medijima i portalima,a ponukani negativnim aktivnostima pojedinih medija i portala, odlučili smo reagirati te obrazložiti nama poznatu situaciju vezano za stambeno zbrinjavanje gospodina Maria Vrbanića.

Naime,gospodin Vrbanić nije branitelj Vukovara niti trenutno ima ostvaren status hrvatskog branitelja,a preispitivanjem činjenica došli smo i do saznanja da čak nema prijavljeno prebivalište niti boravište na području grada Vukovara.

Kao predstavnici braniteljsko stradalničke populacije dužni smo reagirati s ciljem potpunog i objektivnog informiranja hrvatske javnosti ,ponajprije izvjestiti javnost o stvarnim činjenicama kako branitelje Vukovara kao i građane grada Vukovara nebi dovodili u situaciju omalovažavanja i populacije koja ne poštuje hrvatske Zakone te nas pojedinci zbog takvih i sličnih postupanja prozivaju i nazivaju svakojakim pogrdnim imenima.

Niti u jednom dijelu ne želimo stati u obranu i zaštitu nikoga nego samo upoznati hrvatsku javnost sa stvarnim činjeničnim stanjem.

Žalosna je činjenica da pojedinci Vukovar koriste kao  poligon za razno razna ostvarivanja svojih osobnih ciljeva i interesa,a da pri tome nemaju baš nikakve veze sa gradom Vukovarom, stoji u priopćenju koje je potpisao Predsjednik Podružnice UDVDR-a VSŽ-Franjo Šoljić.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – JOSO KARAULA

U žalosti i tuzi  obavješćujemo sve  ratne veterane 2. gardijske brigade „Gromovi“, hrvatske branitelje, prijatelje i poznanike da je umro...

Close