Published On: Pet, kol. 10th, 2018

prof. Kornelija Pejčinović: MOJ ODGOVOR NA SRPSKE KLEVETE

Share This
Tags

Na ruskoj vrlo uglednoj web stranici Russia Insider pojavio se na dan proslave hrvatske pobjede nad srpskim agresorom Oluje ogroman tekst srpskog autora koji na doista monstruozan način sve srpske zločine pripisuje „tradicionalno fašističkoj, genetski kriminalnoj“ Hrvatskoj:

Tekst Miodraga Novakovića FBReporer-a:

https://russia-insider.com/en/politics/23-years-ago-us-backed-brutal-croatian-ethnic-cleansing-serbs/ri24393

Taj tekst naprosto nisam mogla do kraja ni pročitati. Odmah sam odgovorila na engleskom. Evo hrvatskog prijevoda mog odgovora:

Srbijansko stanovništvo broji 8.759 193 Srba kako navodi /www.worldometers.inf…  a hrvatsko stanovništvo broji: 4 162 347.Hrvata. Za vrijeme Svjetskog prvenstva u Moskvi 2018 svatko je mogao ćuti da  Hrvatska mala država koja broji 4 milijuna stanovnika i da joj je igra sjajna nogometna čarolija.

Usporedivši broj Srba i Hrvata možemo vidjeti da su Srbi bili dvostruko brojniji u Jugoslaviji od Hrvata. Brojno iskazano 2 : 1.  Je li onda moguće da su Hrvati imali namjeru istrijebiti Srbe ili je stvarna istina obrnuta? Srbija bi rado istrijebila Hrvate da zauzme Jadransku obalu s otocima, da se u svijetu predstavi s hrvatskom znanošću, umjetnošću, književnošću, spomenicimaa koje su Srbi u Jugoslaviji predstavljali kao jugoslavenske tj. Velikosrbijanske. Jugoslavija = Velika Srbija.

Srbija je bila u turskom ropstvu 500 godina i poprimila za to vrijeme turski, levantinski mentalitet. Kasno je pristigla u europsku povijest, 1812 godine pokušavajući da ratovima na brziinu stekne svoj kolonijalni imperij. Tako je izazvala 3 balkanska rata koji su svojom okrutnošću užasnuli Europu. Istu okrutnost su Srbi iskazali u ratovima tokom raspada Jugoslavije 1991- 1995.

Kao Jugoslavija Srbija se predstavljala ne svojim  turskim ropstvom koje je trajalo 500 godina i janjičarskim naslijeđem nego kao moderna europska država uzimajući hrvatsku sveukupnu kulturnu i naravnu baštinu kao svoju. Svi hrvatski uspjesi su bili jugoslavenski = velikosrpski. Srbija bi bila oduševljena uspjesima „fašističke“ hrvatske reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Moskvi 2018 jer bi to bila pobjeda Jugoslavije = Velike Srbije.

Srpsko stanovništvo iznosi 8.759 193 stanovnika

Hrvatsko stanovništvo broji 4.162 347

Bosna i Hercegovina broji 3.503 510 stanovnika

Crna Gora: 629 245,

Makedonija 2.085 239

Slovenija 2.081 088 stanovnika.

Samo čitajući brojno stanje stanovništva na prostoru bivše Jugoslavije kako navodi  http://www.worldometers.inf… možemo zaključiti da su Srbi bili najbrojniji narod u Jugoslaviji koji su ostale narode porobljavali 45 godina posebno pljačkajući i tiranizirajući Hrvatsku i Sloveniju. Nakon Titove smrti Srbi su Jugoslavensku armiju pretvorili u srpsku armiju. U Sloveniji i Hrvatskoj  je na prvim slobodnim demokratskim višestranačkim izborima 1991 komunistička partija izgubil izbore tj. vlast dok je komunistička partija čvrsto držala vlast u ostalim republikama. Jugoslavenska tj. srpska armija je napala Sloveniju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu počinivši užasne zločine.  Kako su Hrvati i Madžari 500 godina branili kršćansku Europu od prodora i ugroze otomanskog islama i bili Predziđe Kršćanstva, Hrvati kao prekaljeni i poznati ratnici nisu se dali podjarmiti srpskoj – otomanskoj sili. Napoleon je rekao da bi sa 100 000 hrvatskih vojnika pobjedio svijet.Srbi koji su 500 godina bili pod Turskom imaju mentalitet koji je nespojiv sa zajedničkim životom u toleranciji i demokraciji. Njihov jedini odnos prema drugim narodima je odnos sile i nasilja, odnos HEGEMONA.

Vrlo je interesantno da Srbi nisu nikada, ama baš nikada, optužili Njemačku, Italiju ili Japan, države koje su u II svjetskom ratu bile osovina nacizma i fašizma i izazvale II svjetski rat nazvali nacističkim i fašističkim  imenom, ali zato neprekidno predstavljaju u cijelom svijetu Hrvatsku kao fašističku ustašku državu a Hrvate kao barbarski narod, genetski predodređeni zločinački narod. To je bio način na koji je Srbija 45 godina podjarmljivala i držala u podčinjenosti Hrvatsku u Jugoslaviji a to produžuje činiti i nakon raspada Jugoslavije nadajući se njenoj obnovi. A onda: Jao pobjeđenima!

Možete li zamisliti malu Hrvatsku u pohodu na Europu i svijet: 4 milijuna muškaraca, žena, djece i staraca u osvajačkom pohodu na Europu i svijet???!!! Možete li zamiliti da je mali hrabri narod koji se čitavu tisućljetnu povijest brani od stranih presezanja i agresija izazvao I i II svjetski rat i prouzročio smrt milijuna ljudi? Tako Srbi predstavljaju i blate Hrvate koji su se u oslobodilačkoj akciji Oluja izmakli njihovoj tiraniji, pljački, presezanju, srbizaciji, nasilju i hegemoniji.

Oni projiciraju svoju janjičarsku povijest na Hrvatsku. To je srž srpske laži kojom želi svoju prošlost prebaciti na Hrvate koji su uvijek vodili obrambene oslobodilačke ratove. Takvom nemogućnošću poimanja istine o samima sebe Srbi signaliziraju negiranje stvarnosti što je opasna duševna bolest.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – MIRKO VUČICA

  Uredništvo PDN-a i Braniteljskog radija izražava najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i suborcima. S nama je zauvijek!     Tišina

Close