PROGLASITE PONEDJELJAK NERADNIM DANOM, A DALIĆA POČASNIM GRAĐANOM ZAGREBA

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) uputila je zamolbu Hrvatskom saboru da se dan nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, ponedjeljak, 16. srpnja 2018. u Hrvatskoj proglasi neradnim danom,, odnosno blagdanom, kako bi cijela nacija proslavila najveći i nesvakidašnji športski uspjeh Hrvatske u svijetu.

Hrvatska nogometna reprezentacija, na čelu sa izbornikom Zlatkom Dalićem, jedina je uspjela ono što su hrvatski branitelji i prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman uspjeli tijekom hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata, tj. objediniti domovinsku i iseljenu Hrvatsku, vratiti čast i ponos našoj relativno maloj državi, a ono što je u ovom trenutku iznimno važno učiniti takvu propagandu kakva nam se nikada nije dogodila.

Sada oni i diljem svih kontinenata znaju za Hrvatsku, a to nema cijene.

Mi, hrvatski branitelji, kao uostalom i cijela Hrvatska, poglavito smo ponosni na ogroman uspjeh izabranika i igrače Zlatka Dalića, koji je još jednom ukazao da nogomet ipak nije „najspornija stvar“ na svijetu.

Također predlažemo Gradu Zagrebu da se Zlatko Dalić po povratku iz Rusije proglasi i počasnim građaninom glavnoga grada, a da predsjednica Republike odlikuje najvećim državnim odličjima sve sudionike hrvatske reprezentacije!

Da se ne zaboravi!

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) T

Leave a comment

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
BRANITELJI OGORČENI: GRADONAČELNIK OSIJEKA NIJE OMOGUĆIO JAVNO PRAĆENJE HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE

BRANITELJI OGORČENI: GRADONAČELNIK OSIJEKA SRAMOTNO I NEMORALNO ONEMOGUĆIO JAVNO PRAĆENJE NAJVEĆEG USPJEHA HRVATSKOG SPORTA NA GLAVNOM GRADSKOM TRGU Priopćenje Udruge...

Close