Program Zajednice branitelja HDZ-a za 18. godišnjicu smrti Gojka Šuška

images_cms-image-000013877

Program će se održati u utorak 3. svibnja s početkom u 10 sati polaganjem vijenca i paljenjem svijeća na grobu Gojka Šuška

U povodu obilježavanja 18. godišnjice smrti ministra obrane Republike Hrvatske Gojka Šuška, Zajednica branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ organizira zajedničko obilježavanje kako bi, kako tvrde, odali počast i iskazali zahvalnost pokojnom ministru obrane Gojku Šušku, koji je obnašao ovu dužnost od 1991.-1998. godine, te svim poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima i svim žrtvama palim za našu Domovinu Hrvatsku.

Program će se održati u utorak 3. svibnja s početkom u 10 sati polaganjem vijenca i paljenjem svijeća na grobu Gojka Šuška. U 18 sati održat će se sv. misa zadušnica u Crkvi bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, franjevačkog samostana u Dubravi na adresi Avenija Gojka Šuška 2. Sv. misu organizira obitelj Šušak uz nazočnost velikog broja hrvatskih branitelja i članova HDZ-a.

Svoj dolazak najavili su izaslanik Predsjednice RH Ante Deur, izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Josip Đakić, izaslanik ministra obrane, zamjenik ministra Tomislav Ivić, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved i zamjenik ministra hrvatskih branitelja Ivan Vukić, izaslanik predsjednika HDZ-a Željko Dilber i mnogi predsjednici ŽO ZBGŠ te drugi.

Leave a comment

Read previous post:
ŠOKANTNA PORUKA NA STUDENTSKOM DOMU: ‘Vukovar je srpski!’

Autori ovog čina zasad su nepoznati. Punih 25 godina prošlo je od nezapamćenog masakra nad hrvatskim redarstvenicima u Borovu Selu,...

Close