Published On: Sub, sij. 12th, 2019

Projekt “Upoznaj svoju zemlju” – u nedjelju besplatni razgled Splita

Ove nedjelje, u organizaciji Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske, u Splitu će se odvijati besplatno razgledavanje grada, u sklopu projekta “Upoznaj svoju zemlju”, doznaje se u Županijskoj  turističkoj zajednici.

Događanje se odvija u povodu Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, u sklopu projekta “Upoznaj svoju zemlju”, a turistički vodiči će zainteresirane građane u obilazak voditi u svim gradovima u kojima postoje društva turističkih vodiča.

Splićani i njihovi gosti trebaju u nedjelju,13. siječnja, točno u podne biti ispred brončane makete grada na Rivi odakle će zajedno sa deset vodiča, koji će govoriti osim na hrvatskom i na engleskom jeziku, krenuti u upoznavanje povijesti grada.

U Zajednici društava turističkih vodiča poručuju kako su vođenja namijenjena lokalnom stanovništvu s ciljem da upoznaju svoj grad i tako postanu veleposlanici hrvatskog turizma. No osim, njih u razgled Splita mogu još i domaći i strani posjetitelji.

(Hina)

Pratite me

J.D.

Tajnica UHB RH / novinarka / radijska voditeljica i urednica at UHB RH / Braniteljski Radio RH / Portal Dnevnih Novosti
Udata, supruga dragovoljca i hrvatskog branitelja, majka troje odrasle djece, dugogodišnji borac za braniteljska prava.
J.D.
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Zekanović: Pupovac se treba očitovati o govoru mržnje u tjedniku Novosti

  Saborski zastupnik stranke Hrast-Pokret za uspješnu Hrvatsku Hrvoje Zekanović u petak je izjavio kako u Hrvatskoj postoje dvostruka mjerila...

Close