Published On: Pon, srp. 8th, 2019

PUCNJAVA U ZAGREBU! Jedan pljačkaš banke je uhićen, drugi je pobjegao u šumu!

U ponedjeljak poslijepodne maskirani dvojac je upao u PBZ na Črnomercu u Zagrebu, ali u poslovnici je bio policajac u civilu koji je pucao i, po još uvijek nepotvrđenim informacijama, ranio jednog pljačkaša.

Neslužbeno doznajemo da je zaštitar banke ozlijeđen, pištoljem je udaren po glavi.

“Izlazio sam iz trgovine i vidio kako policajac puca u zrak da prestraši razbojnika. Lopov je pokušavao pobjeći na biciklu, ali nije uspio dovoljno brzo krenuti pa ga je policajac srušio i krenuli su se hrvati. Uključili su se i prolaznici, prepričao je svjedok koji je snimio video.

Na snimci se vidi kako nekoliko građana pomaže policajcu zadržati čovjeka na podu te bicikl koji je u gužvi bačen sa strane.

“Policija je dojavu o razbojništvu dobila u 14 sati. Jedna osoba je uhićena i pod nadzorom je policije. Trenutno se utvrđuju okolnosti događaja”, rekli su nam iz zagrebačke policije.

Prema neslužbenim informacijama jedna osoba uspjela pobjeći, drugi je počinitelj ozlijeđen. Svjedoci događaja kažu da je ranjen i da je ležao nepomično sav u krvi te da ga je sustigao policajac u civilu.

Zagreb, 080719.
Okretiste Crnomerec.
Usklopu Konzuma na okretistu Crnomerec opljackana je banka PBZ, pri cemu je policajac u civilu pucao u pljackasa koji je ranjen.
Na fotografiji: policijski ocevid.
Foto: Damir Krajac / CROPIX

U Konzumu na Črnomercu, u sklopu kojeg se i nalazi poslovnica PBZ-a je pod policijskom opsadom. Na terenu su svi rodovi policije, a policijski službenici su naoružani dugim cijevima i nose pancirke.

Kakve ozljede ima počinitelj kojeg je odvela Hitna pomoć i je li išta iz banke ukradeno, trenutno nije poznato.

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Alan Ford Alan Ford napisao:

    Sad makar znamo da je pljačkaš ka pravi partizanski bandit pobiga svojima u šumu.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
DRAMATIČAN APEL BRANIMIRA BUNJCA “Supruga me ostavila, a bio sam spreman poginuti za nju”

Političar i povjesničar, Branimir Bunjac, bivši živozidaš, hrvatsku je javnost iznenadio iskrenim priznanjem da ga je posve iznenada, bez ikakve...

Close