Published On: Čet, svi. 16th, 2013

Ratni zločin: Prijavljena dvojica krajiških pobunjenika iz Knina: jedan ubio majku, drugi joj seksualno zlostavljao dijete

16.5.2013-45

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem u Policijskoj postaji Knin tada 24-godišnji Kninjanin je osumnjičen za ratni zločin protiv civilnog stanovništva na štetu tada 35-godišnje mještanke, a tada 25-godišnjak iz tog mjesta je osumnjičen za obljubu s djetetom, na štetu djeteta oštećene 35-godišnjakinje, priopćili su iz PU šibensko-kninske.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 24-godišnjak, u svojstvu pripadnika takozvane „Vojske srpske krajine“, kršeći pravila međunarodnog prava za vrijeme rata, 5. travnja 1993.g. u Kninu ubio 35-godišnjakinju.

Nadalje je za osumnjičenog 25-godišnjaka utvrđeno da je tijekom 1992. i 1993.g. u Kninu, koristeći ratnu situaciju i učestalo zlostavljanje obitelji oštećene,  tada djeteta, uz prijetnju da će neposredno napasti na život njegove majke i brata, radi zadovoljenja vlastite pohote učestalo vršio obljubu s djetetom.

Protiv osumnjičenih, koji su za sada nedostupni, će Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava, navode iz policije.

PSD

Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor: Uredništvo

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Ante Vlahović dobitnik regionalne nagrade za razvoj elitnog turizma

Nagrade su im uručene na 11. regionalnoj konferenciji o turističkom tržištu jugoistočne Europe, koja se održala u Beogradu.

Close