RAZMIŠLJA O POMILOVANJU PEVECOVIH?! ‘Zauzvrat će joj Višnja u kampanji pjevati: Ti si sve što meni treba!

Velimir Bujanec i ovoga puta nije poštedio hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar – Kitarović čiju pomoć očekuju osuđeni Višnja i Zdravko Pevec:

“Vijest da bi predsjednica države mogla pomilovati osebujni bračni par – Zdravka i Višnju Pevec, gora je od najgoreg vica. Kada su išli pronevjeriti 27 milijuna kuna “nisu znali” da bi mogli završiti u zatvoru… Kada su na strane račune prebacivali milijune kako bi izvukli keš, mislili su da je to “normalno”. Zdravko je bio toliko pohlepan da je u jednom trenutku pomislio kako može uništiti sve hrvatske autoprijevoznike, aVišnja je bila uvjerena da će postati ‘pevaljka’! I tako je nastao jedan veliki hit, ali ne estradni, već medijski. A tko je nasjeo? Čini se – Kolinda.

Iz samo predsjednici znanih razloga, valjda preko bjelovarske uredske veze, Kolinda ozbiljno razmišlja o pomilovanju bračnog para koji je, mora se priznati, znao prepoznati gdje je Kraljica Balkana tanka. Umjesto da ode 11 mjeseci u zatvor, što je i onako premalo (ako usporedimo nedjela sličnih tajkuna u Kolindi omiljenoj Americi) Zdravko Pevec mogao bi predsjednici upriličit predizbornu feštu. A Višnja će 730 sati humanitarnog rada najvjerojatnije odraditi u kampanji – pjevajući za Kolindu! Ako i ne osmisle neki novi hit, dovojna je ona stara: ‘Ti si sve što meni treba’. A predsjednica zna…

P.S. Pomilovanjem Pevecovih predsjednica šalje jasnu poruku: Ne isplati se pošteni rad i poslovna etika kakvu prakticira nova uprava uspješno oporavljenog trgovačkog lanca, već je bolje uništavati tvrtke i ljude slati na ulicu! I onda se čudimo što nam mladi odlaze”, napisao je na Facebooku voditelj Bujice, Velimir Bujanec.

Displaying 13 komentara
Have Your Say
 1. Božica Habljak Božica Habljak napisao:

  Pa koga će pomilovati?Ne valjda sirotinju?Lopove i tajkune koji sve unište…..Ni prvi ni zadnji.Vlada bez drama i savjesti…..

 2. Nada Zrilić Nada Zrilić napisao:

  Konscno da je progledaka i pocela ivrsavati svoju duznost ali ja je molim najprije da pomiluje god.mercepa bevi og heroja i ostale nase branitelje iz zatvira a pevecovi nisu niti trebali doci do ovoga sto su dosli jer oni su bili posteno poslodavci i zato suih unistili udbaski lopovi..

 3. Yelka Talaich Yelka Talaich napisao:

  AKO IMAS KARAKTERA POMILOVATI CES HEROJA !

 4. Marina Majcan Marina Majcan napisao:

  kad bi to napravila, ali to su novinski tračevi nadam se, odrekla bih je se do groba

 5. Anton Funjek Anton Funjek napisao:

  pričaju mi da me varaš

 6. Marko Kovac Marko Kovac napisao:

  kako nepostena osoba, izdajnik hrvatskog naroda, drogose preprodavce , prevarante, sada i kriminalce, a posetene branitelje u zatvor srami se,

 7. IZ SVEGA IZVLAČI KORIST BANDITIČEVA ŠKOLA

 8. Barbara Tomic Barbara Tomic napisao:

  Kad barem bi,bilo bi super.

 9. Majko moja, ljudi kaj ste zločesti.

 10. Tihomir Miota Tihomir Miota napisao:

  Valjda se to neće desiti.

 11. Mario Šostar Mario Šostar napisao:

  Koja glupost,pomiluj ih ali neka ne pjeva.To je ispravno !!!!

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Krstičević na svečanoj obljetnici Gombr-e

Krstičević na svečanoj obljetnici Gombr-e: Iznimna mi je čast biti ministar spremne, sposobne i profesionalne vojske U vojarni 5. gardijske...

Close