Reagiranje braniteljskih udruga na izjave Zlatka Fumića

Ponukani navodima koje je izrekao vijećnik Skupštine LSŽ Zlatko Fumić na sjednici županijske skupštine održane u Gospiću 01.07.2019.g. osjećamo se odgovornim reagirati.

Neugodno smo iznenađeni nastupom gospodina Fumića povodom rasprave o proračunu LSŽ u kojem kaže kako je glupost dati 200 000 kuna za nastup Marka Perkovića Thompsona povodom obilježavanje Dana pobjede i 24.obljetnice VRO Oluja koja bi se ove godine održala na Krbavskom polju podno ponosne Udbine.

Posebno nas bole kad takve riječi dolaze iz usta hrvatskog branitelja i domoljuba kakvim se predstavlja a još više nas boli što na takve izjave nisu reagirali naši suborci i kolege vijećnici iz redova HDZ-ove koalicije.

Zbog istine moramo istaknuti da se navedenim iznosom planiraju platiti troškovi organizacije tog velikog i za nas branitelje Like posebnog događaja dok Marko Perković Thompson i prijatelji nastupaju besplatno u čast naših poginulih suboraca u veličanstvenoj operaciji HV „Oluja“.

Apeliramo na sve domoljube bez obzira na stranačku pripadnost da podrže održavanje ovog veličanstvenog skupa, a neodgovorne političare poput gospodina Fumića da se suzdrže ovakvih nedoličnih izjava ako ništa zbog svih onih mladića koji položiše živote u VRO Oluja kojih se toga dana s ponosom sjećamo.

HRVATSKA IZNAD SVEGA –HRVATSKU NIZAŠTO

Udruga ratnih veterana 9. Gardijske brigade Vukovi
Hvidra Ličko-Senjske Županije
Hvidra Gospić
Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja LSŽ
Udruga udovica poginulih hrvatskih branitelja LSŽ
Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata 90.-91. LSŽ

  • veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Peticija za izgradnju stambenog naselja za romske obitelji na PANTOVČAKU

Povodom sramotnoga izgreda u zagrebačkom naselju Petruševec, gdje gradske vlasti bez suglasnosti s lokalnom zajednicom nasilno žele useliti 30-ak romskih obitelji, pokrenuli...

Close