Published On: Pet, pro. 26th, 2014

Reakcije na lažnu anketu Ipsos Pulsa: Herr Flick, umorni smo od vaših laži!

1

Reakcije na lažnu anketu Ipsos Pulsa

Herr Flick, umorni smo od vaših laži!

Tako je Željana Bralić, poznata po svom velikom hitu“ Rodila me majka Hrvatica,“ prekrstila Mislava Bagu, aludirajući na lik omraženog Herr Flicka iz popularne serije Alo, Alo.

„Uvijek su me zanimale ankete, ali ova zadnja u kojoj Ivo Josipović ima preko 46 posto popularnosti, a znam što narod govori i misli o njemu jer redovito čitam komentare na svim portalima, je više nego gadljiva i nije za svačiji želudac.

Ipsos Pulsova anketa sa Mislavom Bagom, koji uistinu sliči na onog gestapovca Herr Flicka iz serije Alo,Alo, me podsjeća na bivše kolege pjevače koji su plaćali glazbenim urednicima vrćenje svojih pjesmica nakon čega su postajale veliki hitovi. Ja nisam smatrala da trebam glazbenim urednicima plaćati pjesme, posebice Hrvaticu, koja je „hranila“ naše branitelje na ratištu. Cijena je da su moje pjesme arhivirane, druge pjesmice se i dalje vrte, i nema ih na krugovalnim hrvatskim postajama.

Nikada se nisam bavila politikom, ali sam shvatila da se politika stalno bavi sa nama.

Svi u kući smatramo da je najmanje zlo za Hrvatsku da pobijedi Milan Kujundžić iz razloga više što je napustio neki novi HDZ koji nema veze sa Tuđmanovim HDZ-om, u kojeg se zaklinje moj otac, a i mnogi naši prijatelji.

Milana Kujundžića osuđuju što je napustio HDZ, a Mirelu Holy uzdižu do neba od kada je napustila SDP. Baš zanimljivo!

Svatko tko zna zbrojiti dva i dva mora shvatiti da tu nisu čista posla. Također, prilozi na elektronskim medijima kandidata Kolinde G. Kitarović i Ive Josipovića( koji je neprestano na televiziji što iritira i nervira), su tri puta veći nego prilozi ostale dvojice kandidata što je nekorektno, a što je nekorektno nije pošteno.

Posebice se to odnosi na Hrvatsku televiziju koju svi plaćamo. I što nam preostaje. Promijeniti program, ostati kod kuće na dan izbora ili nešto poduzeti.

Ja se neću više nervirati zbog Mislava Bage i sličnih. Za promjenu će se nervirati i znojiti oni, odnosno urednici NOVE TV i HRT-a protiv kojih sam podnijela kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu. Protiv urednika RTL-a nisam jer su dosta korektni, obrazložila je Željana razlog podnošenja svoje kaznene prijave.

Naime, po kaznenom zakonu RH glava trideset prva( XXXI) kazneno djelo protiv biračkog prava, članak 333 kaže da tko silom, ozbiljnom prijetnjom, podmićivanjem ili na drugi protuzakonit način utječe na birača da na izborima glasuje na određeni način ili da ne glasuje kazniti će se zatvorom od 6 mjeseci do pet godina.

2

 

3

 

4

 

5

AUTOR: I.L.Vrkić

Autor: Uredništvo

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Snijeg, olujno nevrijeme i slaba izlaznost noćna mora za Josipovića

Kojim predsjedničkim kandidatima pogoduje izrazito loše vrijeme koje bi moglo snažno utjecati na izrazito slabu izlaznost Snijeg i olujno nevrijeme,...

Close