Ruža Tomašić: ‘Neću u klub desničarke Marine Le Pen’

Neću se priključiti klubu koji je osnovala Marine Le Pen. Zadovoljna sam ECR grupom. Oni nisu skeptici nego eurorealisti. Dakle, EU da, ali kao zajednica suverenih država članica, kaže Tomašić… 
Ostajem s Europskim konzervativcima i reformistima (ECR). Izjavila nam je to eurozastupnica Ruža Tomašić.

– Neću se priključiti klubu koji je osnovala Marine Le Pen. Zadovoljna sam ECR grupom. Oni nisu skeptici nego eurorealisti. Dakle, EU da, ali kao zajednica suverenih država članica – kaže.

Euroskeptici su se ujedinili i osnovali novi, krajnje desničarski klub. žele suzbiti migracije, spriječiti širenje islama i vratiti moć zemljama članicama. Savez Identitet i demokracija (ID) čine Nacionalno okupljanje francuske političarke Marine Le Pen, Liga zamjenika talijanskog premijera Mattea Salvinija, Alternativa za Njemačku (AfD) te nacionalisti iz Austrije, Finske i Danske. U klubu imaju 73 zastupnika.

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me
Displaying 12 komentara
Have Your Say
 1. Ruzo u pravu si jer si Politicarka dosljedna Hrvatskoj. Od Brune, Hasana i Glasnovica pa i njihove Koalicije nisu Pouzsdani oni su ka Veljaca Misec Privrtljivi a i medu Suverenistima mislim da ti nije Misto. Razmisli dobro. Skoro trazi Kruha svr Psenice nije Buducnost Hrvatske.

 2. Nikola Jugovic Nikola Jugovic napisao:

  Priskakuša Ruža za izbore za gradonačelnika Zagreba priskočila Sandri Švaljek i izdala Brunu Esih NHR Hrvatsku desnicu Hrvatske narode domoljube i veliki broj pravi i stvarni Hrvatski branitelja a za EU izbore obmanula i poštene Generala Sačića Zekanovića i cijelu Hrvatsku desnicu pa uz pomoć Bujanca za osobne interese i interese Crnog Labuda (Plenkovića) postala kukavičije jaje podbačeno u domoljubno gnijezdo da uzme domoljubne glasove NHR i HSPu

 3. RUZA TOMASIC,MUTNA POLITICARKA!!!!

 4. Đani Findrik Đani Findrik napisao:

  Znamo,ne bi ni Sandra Svaljek..

 5. Željko Žmirić Željko Žmirić napisao:

  sad više ništa ne kužim .da li zbog brune?

 6. Pa ko te pits ,spusti se dole ,ostvarila si sto si htela zahvaljujucihdz i Kolindinim obozavateljima a da nisi isla bi u mirovinu!!!

 7. Dražen Šemovčan Šeki napisao:
 8. Dida Željo Dida Željo napisao:

  A kuda ćeš zlato?Počela si i ti vrludati.

 9. Marica Glavas Marica Glavas napisao:

  Zašto?Šta ti sada glumiš?

 10. Proročanstvo Proročanstvo napisao:

  GOVORIO SAM DA JE RUŽA KUKAVIČIJE JAJE…. OPET JE PREVARILA BIRAČE…. TO MOŽE SAMO ŽENA BEZ KARAKTERA

  • Dražen Šemovčan Šeki napisao:

   Osobe s karakterom, imaju ime i prezime i profilnu sliku….skrivati se iza lažnog nicka, mogu samo kukavice

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Jako nevrijeme pogodilo virovitičko područje, zbrajaju se štete od tuče

Olujno nevrijeme tijekom subote i nedjelje zahvatilo je i Virovitičko-podravsku županiju. Obilna kiša, umjeren do jak vjetar, tuča te oko...

Close