Published On: Uto, svi. 21st, 2019

Samohrani otac petero djece treba našu pomoć: Zagrebe, ustani na noge!

Društvenim mrežama počeo je kružiti videozapis u kojem je sažeta teška životna situacija obitelji Živič iz Zagreba kojoj zbog svih nastalih okolnosti hitno treba pomoć. Najmodavac im je otkazao stan i uskoro će s djecom završiti na ulici.

Svi koji žele pomoći ovoj obitelji da ne ostane bez krova nad glavom mogu se javiti direktno gospodinu Andreju Živiču na broj 095 571 9036 ili se mogu javiti Udruzi “Ruka u ruci” na broj 091 6215 443, a žiro račun za uplte pripada Anamariji Živič , Andrejevoj kćeri.HR5523400093233153575.

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me
Displaying 3 komentara
Have Your Say
  1. Marijana Krizan Marijana Krizan napisao:

    Sramota da covjek nema gdje zivjeti a smradovi ne znaju u kojoj bi ukradenoj nekelretnini zivjeli. A i ” migrantima 1 godinu placaju konforne stanove.Opet smo gradani drugog reda u vlastitoj , krvlju natopljenoj zemlji. Oj zemljo otvori se.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Hitrec: Hrvatska desnica treba ostati samostalnom i autohtonom

Kiša, snijeg, poplave i hladnoće, uobičajene prirodne pojave u zimskom mjesecu svibnju. Na bleiburškom je polju srećom svanulo stabilno dopodne,...

Close