Published On: Sub, ožu. 16th, 2019

Šef mladeži SDP-a glumio Hitlera, hoće li ga Bero izbaciti iz stranke!

Predsjednik zagrebačkog Foruma mladih SDP-a Nikola Peruničić mogao bi skupo platiti fotografiji u objavi iz 2012. godine na Facebooku na kojoj “glumi” Hitlera.

Zbog objave je Odbor njegove mjesne organizacije SDP-a Trešnjevka Jug donio odluku o njegovu izbacivanju iz SDP-a”, prenosi njegov izjavu Večernji list.

Osim sporne fotografije kojom je, drže u SDP-u, veličao lik i djelo Adolfa Hitlera, Peruničiću se zamjeraju i tvitovi kojima je zagrebački Forum mladih SDP-a znao javno podbadati šefa stranke Davora Bernardića.

Pogotovo tvit: “Zašto plačeš, ti si slagao listu za Skupštinu” objavljen nakon što je Bernardić na svom Twitteru negodovao zbog zastupnika koji su spasili zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i podržali mu proračun među kojima i HSS-ov Ilija Ćorić.

Treći razlog zbog kojeg bi Peruničić mogao biti izbačen iz stranke je mail koji je procurio u medije, a prema kojemu su svi kandidati SDP-a koji su bili na ulaznim mjestima na lokalnim izborima morali na ruke donijeti novac ovisno o listi na kojoj se nalaze, a za što se također optužuje Peruničića.

Sve ovo događa se uoči izbora novog vodstva Foruma mladih SDP-a koji se trebaju održati nakon EU izbora. U vrhu SDP-a kažu kako se Peruničić ima pravo žaliti i da će konačnu odluku dati Statutarna komisija.

“Ako je veličao fašizam, trebalo ga je izbaciti 2012. godine kada je to i objavio”, kaže izvor iz vrha SDP-a.

U obranu Peruničića zbog objave fotografije stao je šef zagrebačkog SDP-a Gordan Maras koji drži da je riječ o mladenačkoj gluposti i lošem humoru.

“Tko zna, možda na lokalnoj razini nemaju osjećaj za satiru kao na nacionalnoj”, kaže Maras očito aludirajući na svojedobnu Bernardićevu snažnu borbu za slobodu satire.

Displaying 4 komentara
Have Your Say
  1. Pera Kostelac Pera Kostelac napisao:

    Ps i Hitler je bio ljevičar

  2. Davor Lisac Davor Lisac napisao:

    Loše. Ne sliče uopće. Možda da proba sa Staljinovim brkovima.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
(VIDEO) Je li NASA lagala? Na Mjesecu pronađena ‘trokutasta’ građevina

Jedan od najaktivnijih Youtubera među “teoretičarima urote” Donald Wilson, poznat kao Donny of Daytona, vjeruje da je na Mjesecu otkrio...

Close