Published On: Sri, pro. 18th, 2013

Šimunić trebao biti VIP gost na Thompsonovom koncertu: ‘Rado bih se odazvao, ali idem vidjeti obitelj’

1_203208

Našem nogometašu želimo sretan put uz poruku da nam se brzo vrati. Nadamo se da će ga posjet obitelji razveseliti i skrenuti mu misli sa drakonske kazne krovne svjetske nogometne organizacije.

Hrvatskog nogometaša Josipa Joea Šimunića organizatori Thompsonovog koncerta u Zadru pozvali su da bude VIP gost koncerta. Vrijeme održavanja koncerta je petak, 20. prosinca, u Dvorani Krešimira Ćosića na zadarskom Višnjiku.

Međutim, Joe neće moći doći na koncert. Kako nam je potvrdio u razgovoru, rado bi se odazvao pozivu, ali putuje u Australiju vidjeti obitelj.

Našem nogometašu želimo sretan put, uz poruku da nam se brzo vrati. Nadamo se da će ga posjet obitelji razveseliti i skrenuti mu misli sa drakonske kazne krovne svjetske nogometne organizacije.

Podsjetimo, Šimunić će morati pauzirati čak deset utakmica zbog slavlja nakon utakmice Hrvatske s Islandom, 19. studenog 2013. godine u Zagrebu. Na svojoj službenoj stranici, FIFA je obznanila kaznu te se navodi kako hrvatski branič čak neće smjeti za vrijeme trajanja suspenzije niti ući u prostor nogometnog stadiona! Šimunić će FIFA-i još morati platiti i 30 tisuća švicarskih franaka.
Ne uspije li Hrvatska proći skupinu, unatoč činjenici da Šimunić propušta SP u Brazilu, suspenzija se nastavlja čak i na kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine i svim ostalim službenim utakmicama.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor: Uredništvo

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Preminuo Stipe Pole, jedan od heroja Vukovara

U svojim rijetkim izjavama za medije Pole je uvijek isticao ulogu policije u obrani Vukovara ali i Domovinskom ratu uopće....

Close