Published On: Pet, srp. 12th, 2013

Sin (34) traktorom pregazio majku: ‘To je užasna nesreća’

12.7.2013

Žena se vozila na blatobranu traktora kojim je upravljao njezin 34-godišnji sin. Nije pogledao je li se odmaknula te krenuo unatrag. Majku (62) je pregazio prikolicom.

Kata Karasman (62) iz bjelovarskog naselja Stara Diklenica, poginula je silazeći s traktora u petak oko 6.15 sati u Bjelovaru.

Prema riječima očevidaca, traktor za koji je bila prikvačena poluprikolica natovarena ogrjevnim drvom, i kojim je upravljao njezin sin Marinko (34), zaustavio se ispred bjelovarske Elektre, a žena je sišla s traktora. Iz policije navode da se žena vozila na blatobranu neregistriranog traktora. Traktorist se nije uvjerio da se žena odmakla od traktora, već je nesmotreno krenuo i srušio ju desnim kotačem poluprikolice te ju pregazio.

– To je užasna nesreća. Majka je sišla s traktora i samo Bog zna kako je dospjela pod prikolicu i poginula – kazao nam je potresenim glasom sin Marinko u kraćem telefonskom razgovoru.

Na mjesto tragedije ubrzo je biciklom stigao suprug nastradale koji se u očaju bacio na tlo pokraj tijela mrtve žene koja je ležalo na prometnici pokriveno plahtom, dok je policija obavljala svoj dio posla. Vozač traktora, navode iz policije, nije bio pod utjecajem alkohola.

Protiv sina slijedi kaznena prijava

Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor: Uredništvo

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Djevojčicu od 11 godina silovao očuh, a država joj zabranjuje pobačaj!

Šokantan slučaj nasilja nad djetetom iz Čilea sablaznio je svijet. 11-godišnjakinja koju su mediji prozvali Belen zatrudnjela je nakon što...

Close