Škoro sloganom oduševio obožavatelje, pohvale stižu sa svih strana!

Kako je počeo, Miroslav Škoro je na Facebooku i nastavio predsjedničku kampanju, ukrasivši naslovnu fotografiju svoje stranice sloganom kojim je oduševio obožavatelje.

Škoro i njegov tim očito su otpočetka odlučili iskoristiti moć Facebooka. Nakon objave kandidature uslijedilo je nekoliko objava u kojima se pjevač obraćao svojim biračima. A od utorka navečer, pjevačeva stranica ima novu naslovnu fotografiju.

“Sad il’ nikada!”, slogan je koji od utorka navečer krasi Škorinu Facebook stranicu, kojim je glazbenik i predsjednički kandidat oduševio obožavatelje, njih više od 1,2 tisuće koliko ih je lajkalo novu naslovnu fotografiju, a pohvale u komentarima stižu sa svih strana.

“Bog ga blagoslovio”, “Tako je”, “Sad”, Ti si gospodin koji je sposoban. Tebe trebamo i želimo za Predsjednika Države. Ajmo svi za našega Miroslava Škoru sretno i ne daj se”, “Samo jako i mudro”, “Daj Bože da nam se posreći da duša slavonska postane Dobri Duh Hrvatske”, “Sad naravno, nema više čekanja, dosta je bilo. Da je bilo jučer bilo bih kasno. Škoro naš predsjednik”, samo su neki od stotina komentara oduševljenih obožavatelja.

Displaying 3 komentara
Have Your Say
 1. Diana123 napisao:

  Zbog čega sad ovo: “Vaš komentar čeka odobrenje. Ovo je pretpregled, vaš komentar postat će vidljiv nakon odobrenja.”

 2. Talija Erato Talija Erato napisao:

  JA NEMOGU RAZUMJETI ovaj narod nikako , ko ce mi objasnit ?!

  VELIKE HRVATINE ,USTASE,DOMOLJUBI itd. mrzitelji komunizma , YUGOSLAVENA i sl. , zalazete se za LUSTRACIJU itd. OK.
  Ali odakle sad tolka ljubav i dizanje u nebesa osobe koja je bila za vrijeme YUGE
  YU KONZUL i koji je zgrto dionice YUGOTONA krajem 90″ih a ozenio se Srpkinjom ( kontra vasih uvjerenja i svega onoga sto branite) .. Sad je odjednom svetac i veliki domoljub, sto se to promjenilo , ne mogu razumjeti , nikako ?!

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
MORH Raspisan natječaj za prijam u kadetsku službu

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske raspisalo je u srijedu, 17. srpnja 2019. javni natječaj za prijam u kadetsku službu i to...

Close